Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/01/16
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Friendly Fox Studios HOG Reviews Living Legends

Megjelenés: 2014. december 8.
Fejlesztők: 4 Friends Games
Történet:
A gonosz jégkirálynő elrabolja a húgunkat, nekünk pedig meg kell őt menteni.

Amanda szemszöge

Nem egyszer kezdtem már el ezt, és emlékeztem, hogy a hídon túlra még eljutottam a bétájában, utána pedig kivágott, mivel csak egy egyórás trialom volt. Útközben derült ki, hogy az anyánk is ennek az egoista királynőnek lett az áldozata, és velünk lenne befejezve az egész szépülése, de persze én, mint a hetedik áldozat szépen beintek neki. Az erdő a kedvenc helyszínem, talán a koboldok miatt is, de ott végre valami olyat láttam, amit játékban eddig sehol. A mérföldköveket is összegyűjtöttem, csak kettőt nem sikerült, mert néhány hog kifogott rajtam.

Nagy nehezen jutottam csak be a kastélyba, mert az a feladat kifogott rajtam, és muszáj volt a skipre nyomnom. Az a négy madárijesztő, ami az évszakokat jellemzi, adott ötletet nekem, hogy megcsináljam őket a valóságban is, szóval elképzelhető, hogy erőt veszek magamon, és megoldom őket.

A bónuszban már éppen jutnánk haza, mikor jön az a tetű varázsló, és megint elviszi a húgomat. Ott már káromkodtam, de másnapra hagytam, koncert után csoda volt, hogy az agyam felfogta még a világot. Tegnap be is fejeztem, és egyszerűen leesett az állam a tükrös megoldástól, a labirintustól. És még mindig imádom a madárijesztőket.

Szerintem:

Az inventory már alapból lelakatolt, és csak háromszor fedeztem fel, hogy visszarakta a kivett dolgokat egy keresősben. A zene csodálatos, és le is lehet menteni, hogyha éppen agymunkára vágyok – persze, ez már megtörtént :).

Grafika: 10/10 – tökély
Teljesítmény: 10/10 – minden megy ablakos módban is
Történet: 10/10 – mi a franc lett a varázslóval, miután találkozott a medvével?


Alább tudsz üzenetet hagyni.