Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2015. január. 16.

Megjelenés: 2014. december 8.
Fejlesztők: 4 Friends Games
Történet:
A gonosz jégkirálynő elrabolja a húgunkat, nekünk pedig meg kell őt menteni.

Amanda szemszöge

Nem egyszer kezdtem már el ezt, és emlékeztem, hogy a hídon túlra még eljutottam a bétájában, utána pedig kivágott, mivel csak egy egyórás trialom volt. Útközben derült ki, hogy az anyánk is ennek az egoista királynőnek lett az áldozata, és velünk lenne befejezve az egész szépülése, de persze én, mint a hetedik áldozat szépen beintek neki. Az erdő a kedvenc helyszínem, talán a koboldok miatt is, de ott végre valami olyat láttam, amit játékban eddig sehol. A mérföldköveket is összegyűjtöttem, csak kettőt nem sikerült, mert néhány hog kifogott rajtam.

Nagy nehezen jutottam csak be a kastélyba, mert az a feladat kifogott rajtam, és muszáj volt a skipre nyomnom. Az a négy madárijesztő, ami az évszakokat jellemzi, adott ötletet nekem, hogy megcsináljam őket a valóságban is, szóval elképzelhető, hogy erőt veszek magamon, és megoldom őket.

A bónuszban már éppen jutnánk haza, mikor jön az a tetű varázsló, és megint elviszi a húgomat. Ott már káromkodtam, de másnapra hagytam, koncert után csoda volt, hogy az agyam felfogta még a világot. Tegnap be is fejeztem, és egyszerűen leesett az állam a tükrös megoldástól, a labirintustól. És még mindig imádom a madárijesztőket.

Szerintem:

Az inventory már alapból lelakatolt, és csak háromszor fedeztem fel, hogy visszarakta a kivett dolgokat egy keresősben. A zene csodálatos, és le is lehet menteni, hogyha éppen agymunkára vágyok – persze, ez már megtörtént :).

Grafika: 10/10 – tökély
Teljesítmény: 10/10 – minden megy ablakos módban is
Történet: 10/10 – mi a franc lett a varázslóval, miután találkozott a medvével?


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020