Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2014/12/26
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

A napokban egyre több olyan pozitív gondolatom van, hogy lassan már számításba kell őket vennem. Az idei évem pár szempontból megelőzi 2013-at, és remélem, ez a lista 2015-ben is hasonlóan jó lesz.

Kezdjük az idei évet 2014 legjobbjával

Lacrimas Profundere koncert, 2014.11.12. Dürer Kert
Mindenképpen ezt kell az élre tennem, hiszen 2009 óta erre a napra vártam, hogy térjenek vissza az országba, én pedig ha éppen fűrészelik is a lábam, de ott leszek. Túl nagy reményekkel mentem (első sor, tali, közös fotó, dedikált cuccok), de lehet, hogy a szerencsétlen szervezésnek is köszönhetően, minden úgy sikerült, ahogy azt megálmodtam. Más kérdés, hogy a napokban tudtam meg, hogy amúgy Olly végig ott volt a buszban, csak lábadozott… >.< De nem baj, akkor is fogom látni ezt a német bandát.

És akkor a második lista, avagy a reményeim

  • NO MORE EXCUSES! Újévtől heti hatszor edzés!
    Az endokrinológus szerint az én súlyfeleslegem 2 év alatt dobom le. Ott dobtam egy hátast, bár azt ő nem látta. Mondtam magamban, a testem javarésze vizes, mivel ha benyomom a karomon a bőrt, nem marad ott egy kis lyuk, hanem azonnal visszaáll. Tehát nekem vízhajtóra is szükségem lesz, valamint diétára. Ez azt jelenti, hogy száműznöm kell a cukrot. Átgondolva, nagyon keveset ettem idáig. És a cukormennyiségem is kb. annyi volt, hogy tettem a kávémba egy 1,5 lapos kanálnyit. A kávé is vízhajtó egyébként. Viszont ezt is átmódosítottam már rögtön másnap, így bogyóval iszom a kávét, és ha megtalálom a tökéletes arányt, akkor elhagyom a cukrot is, és lassan a tejet is. Valamint egyre több zöldséget és gyümölcsöt kell bevinnem, így már ki is néztem egy helyes zöldségmixet, amin élni fogok. A vízbevitelem egy nap alatt felvittem napi két literre, és lassan hozzá szokom ahhoz is, hogy az első kávémmal eszek.
  • Az összes sorozatot végig akarom nézni, amit a listámra felírtam
    A verseny miatt is, de egy jó ideje nem láttam sem a Reign-t, sem a Sleepy Hollow-ot, és már nagyon szexualizálja a szemgolyómat a Da Vinci démonai is, szóval tekerős napokon be akarom hozni a lemaradásom.
  • Meg kell szabadulni a káros szenvedélyeimtől
    Van egy pár, és nagyon jó lenne megszabadulni tőlük. Szerencsére még tavaly leszoktam a körömrágásről, de tök észrevétlenül. Nem tudom mettől-meddig tartott, úgy látszik, a tudatalattim eldöntötte, hogy leszokok, és kész. Ezért megkérem megint, hogy segítsen a többiről is leszokni, köszönöm ^^.
  • Annyira koncertre eljutni, amennyire csak időm és pénzem engedi
    Igazából ha elkezdek dolgozni, az sem fog érdekelni, maximum nem alszok sokat.

Alább tudsz üzenetet hagyni.