Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2014/12/19
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Elephant Games Haunted Hotel HOG Reviews

Megjelenés: 2014. december 18.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
A rejtélyes Holy Mountain hotelben különös dolgok zajlanak, pontosabban a bűnösök megkapják méltó büntetésüket. 

Amanda szemszöge

Eleve már a játék maga is kellemes borzongást hozott a hátamra, főleg azután, hogy megtaláltam az első csontvázat. A bíró és a felesége éltek itt, hotelt üzemeltettek, de aztán végül is mészárszék lett belőle. A doktort megmérgezték, azt a fickót, aki elütött egy anyját és a lányát, hagyták meghalni a kocsiban, a házvezetőnő vízbefulladt, maga a bíró szívelégtelenségben halt meg, egy admirális a fegyverek iránti szenvedélye miatt vesztette életét, és hiányzik a nyomozótársunk, aki akár Dupin bátyja is lehetne, még ha a két készítőcsapat nem is ugyanaz.

És hogy ki áll valójában ezek mögött? A bíró özvegye, Lilith (már a neved is jó), mert a férje nem foglalkozott vele az ügyei miatt, pedig ő családot akart. Mindig a feleség vagy a férj a tettes, ez már megszokott dolog, na. A végén minket is fel akart gyújtani a nyomozóval, de megmenekült, és ott égett a hotelben.

A bónuszban eltűnt egy kislány azon a szigeten, az apát megmentették. Ahogy megyek a romok között, kiderült, hogy a banya túlélte a tüzet, és feltett szándéka a kislányt örökbe fogadni. Hohó, azt már nem! Elmenekült előlem, és azt hitte, hogy egy vízesés majd megállít… el is vitték a rendőrök.

Azonban meglepetésként ért, hogy van egy alternatív befejezés is, amiben James ottmaradt volna megmenteni a banyát, és meghalt volna… még szerencse, hogy nem ezt választották.

Szerintem:

Ez volt az első a szériában, amit kijátszottam, és láttam a korábbi játékokból képeket, szóval nemsokára végig is fogom őket vinni. Elég sok van a listámon még így is, de a szokásos dolgok, amiket szeretek, megvannak 😀

Grafika: 10/10 – jumpscare-kben nincs hiány!
Teljesítmény: 10/10 – még a különleges effekteket is bírta
Történet: 10/10 – nem olyan történet, amit csak úgy kitaláltak, szóval hihető


Alább tudsz üzenetet hagyni.