Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2014/12/26
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Christmas Stories Elephant Games HOG Reviews

Megjelenés: 2013. december 6.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
A nagybácsink levelet küld, hogy töltsük vele az ünnepeket, azonban meg kell változtatnunk a múltját, hogy ne ünnepelje egyedül a karácsonyt.

Amanda szemszöge

Megérkezvén semmi szokatlant nem láttam: ott állok egy ház előtt, ahol bent van a bácsikám, aki beteg, és magányos, és fel kellene dobni valahogy az ünnepeit. Tényleg egy szegényes a ház, és valóban, mintha nagyanyámat láttam volna. Aztán megjött a karácsony szelleme éjfélkor, nekem pedig az volt onnantól kezdve a dolgom, hogy a család titkos hátterét feltárjam.

A szokásos jó és rossz harca került előtérbe, az öreg gonoszabb énje tett keresztbe, az öreg jó oldala pedig különböző dolgokat változtatott néha élő dolgokká, csakhogy az előrejutásom könnyebb legyen.

Mindig felfigyeltem a csapat orosz mivoltára, mert mindig ott volt a jellegzetes orosz baba, ugyanakkor csodálkozom is, hogy tudták a gyerekeket kitenni a hideg szörnyűségeinek. Egyrészt, bírniuk kéne, másrészt meg mi az, hogy csak úgy hagyják, hogy egy kislány alatt beszakadjon a jég, és mi az, hogy ezért nem ugranak 20-an kimenteni… néha nem értem az oroszokat, de sebaj ^^.

Bónusz játék: megint minden tele van macskákkal *-*. Sherlock cica segítséget kér, mert eltűnt a Mikulás cica, és keressük meg. Nekem kellett minden macskát kikérdezni, hogy látták-e valahol. Az egyik túl sokat evett, beszorult a kapuba, a legfiatalabbnak nekem kellett pizsamát varrni, mert ez volt az első tele… *-* kis édes szőrcsomók.

Szerintem:
Mindig valaki szabotál minket, és mindig karácsonykor. De mindig mi vagyunk a jók, és mindig mi győzünk.

Grafika: 09/10
Teljesítmény: 08/10 – a speciális effektek lefagyasztották a gépem
Történet: 10/10 – cats, cats everywhere *-*


Alább tudsz üzenetet hagyni.