Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2014/11/21
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: AMAX Interactive Haunted Legends HOG Reviews

Megjelenés: 2014. november 16.
Fejlesztők: ERS Game Studios
Történet:
Egy férfi évek hosszú munkájával jött rá, hogyan tudja meggyógyítani a fiát, azonban az újságok azt terjesztik, hogy egy tudós árva gyerekeket rabolt el. A férfi úgy hiszi, összefügg a kettő.

Amanda szemszöge

Nem értettem, hogy jön ide bármilyen kő, aztán rájöttem, hogy a kőszörnyeteg, amit a kobold kelt életre, annak a szemébe nem szabad nézni, különben baj lesz. De akkor is, ki rabolja el a gyerekeket, és mi történik valójában?

Eleinte azt hittem, minden összefügg: a kobold van a háttérben, ez teljesen biztos. Mindenféle ijesztő vudu-babát kell megsemmisíteni, mert attól kifehéredik az áldozat arca, a szeme teljesen befeketedik. A boszorkány a város előtt pedig azt mondta, ettől kell óvakodni. De én meg azért vagyok ott, hogy segítsek!

Közben össze kell gyűjteni kis festékeket, kristályokat és szíveket, hogy egyben legyen a medál. A gólem szerencsére nem sűrű jelenség. A gyerekeket is meg lehet menteni, mert mindössze kettő hiányzik csak. A doktor pedig részegeket használt fel a fia megmentésére, arról fogalma sem volt, hogy a kobold még gyerekekkel is rásegít. Egyszer felrúgom még.

Ahogy eljutottam egy másik helyre, ahol a kocsmáros volt fogoly, sosem jöttem volna rá, hogy a boszorkány valójában az egyik eltűnt gyerek, akinek direkt az öregedés átkát adta a kobold. A kőszörnyet meg Thor kalapácsának hasonmásával lehetett eltüntetni, de csak azért, mert rá kellett öntenem valami löttyöt, amitől olyan könnyű lett, mint a tollpihe. Végül is, egy vízköpő és két oroszlán már meghalt így.

A bónuszban azt hittem, felrúgom az árvaház fejét. Annyira szerelmes a dokiba, hogy ő felélesztette a kővé vált koboldot (pedig én ott úgy összetörtem volna!), hátha segít megszerezni a szívét egy babával. Ahha, hogyne. Közben pedig hiába vettem le a rontást bárkiről is (a katonáról és ismét a dokiról kellett), kómába estek, és sietni kellett, különben a kóma megöli őket. Valami életelixírt kellett kotyvasztanom, amiben volt minden: gyöngy, mandragóra, korall meg még három cucc, amikre már nem emlékszem.

A kobold megint meglógott, de egyszer úgyis fel fogom rúgni az égig.

Szerintem

Nincs ablakos mód, a képernyő szélén nem látok, ha nem húzom össze, de akkor meg megfájdul a szemem tőle. Pedig ERS-ék sosem csinálnak rossz szériát, ez az egy dolog most rendkívül zavart.

Grafika: 08/10 – teljes képernyőn élvezhetetlenül csúnya
Teljesítmény: 08/10 – ablakos módot kérek
Történet: 09/10 – hadd csináljam ki a koboldot, lécci! *-*


Alább tudsz üzenetet hagyni.