Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal Chat
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2014/10/12
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Egyik oldalam sem volt még ennyire sikeres. Se a blogom, se a HIM Times. Komolyan, igazából sosem tudtam, hogy a HIM Times-on mit ettek annyira, mert sosem láttam igazából a statisztikákat. De itt ez hihetetlen:

Először megleptek ezzel a szerkesztők, amit innen is nagyon köszönök szépen még egyszer! Mikor belevágtam igazából az oldalba, fogalmam sem volt, hogy kellene elkezdenem. Láttam 4,5 évadot, pont vártuk a Too Far Gone utáni visszatérést, én meg belevágtam.

Mindenképpen leszögeztem magamnak: nem csak a sorozatot fogom szem előtt tartani. Én az egész Walking Deadet a Telltale játékával ismertem meg, és csak annyit tudtam, hogy Hershel Greene létezik a sorozatban és a képregényben is, de ennél többet nem. Aztán, ahogy fejlődött az oldal, megismertem a világot, és egyszerűen fogalmam sem volt arról, hogy tegyem olyanná, hogy mindig járjanak fel rá emberek, olvassák is a modulokat, ne csak a designt nézzék.

Mikor kikerültem először DHQ-n a hét oldalaként, az egyik számomra legsilányabb designnal, egyszerűen nem hittem el. A negyedik évad vége felé jártunk, és akkor találtam ki azt a végleges stílust, ami mára lett igazán kiforrott. Az epizódismertetők voltak csak készen, nagyjából fogalmazódott a lista, mit akarok fent látni, és kerestem a STÍLUST, amivel majd hosszú életet adhatok a lapnak.

Eredetileg mostanáig akartam fent hagyni, de a friss képsorozatok győztek meg, hogy tovább kell lépnem. Az őszi stílust sem akarom nagyon hamar lecserélni egyébként, legalább az évad 2. feléig jó lenne fent hagyni! (Amci, ez figyelmeztetés volt!)

Akartam igazából képet is hozni az elmúlt napok átlagáról, de egyszerűen még mindig nő az a szám. Lassan megdöntöm a saját rekordomat úgy, hogy mikor délelőtt 11-kor felnéztem rá, akkor volt ilyen 120 a látogatottság… tudom, ez majd lemegy, ha letelt az egy hónap, biztos szerzek új olvasókat, talán el is vesztek párat. Most, hogy belenéztem (18:57), mindjárt 200-nál járunk… komolyan, sírok örömömben, hogy ennyire sokan látogatják, látogatjátok az oldalt, amiről először nem is hittem el, hogy idáig elérhet… de tényleg.

Holy fuckin’ Merlin, KÖSZÖNÖM mindenkinek!!!


Alább tudsz üzenetet hagyni.