Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2014/10/09
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Tags

Tori volt olyan aranyos, hogy miután odaadta nekem Darylt (még életben van, de lassan vissza kell engednem a vagonba =(), kihívott egy tesztre, én meg amúgy is imádok ilyeneket kitöltögetni, így neki is esek. Kihívni nem hívok ki senkit, itt a vége, fuss el véle! XD

01. Van olyan énekes vagy együttes, akikért rajongsz?
Azt hiszem, erre a kérdésre mindenki csuklóból rávágja, hogy igen, így én is. Jelenleg az alábbi hetest fanolom: Lacrimas Profundere, SadDoLLs, Lord of the Lost, The 69 Eyes, Depresszió, Sabaton, Nox Arcana. Jelenleg az agyam próbálja feldolgozni, hogy az elsőt mindjárt látom, és asdfghjklé *qq*.

02. Mit gondolsz, mi lesz veled 20 év múlva?
Remélem, nem azt, mint most. Kiderült, mi a bajom, lefogytam, és valami szexistenállatmetalheaddel együtt járunk bulizni, aztán Apocalypticára meg Korpiklaanira megtartjuk a nagy lagzit Halott menyasszony stílusban, aztán 1-2 gyerekkel megáldottan fogunk élni egy külföldi országban.

03. Próbáltad már a cigizést?
Igen, még 11-12 éves koromban megkóstoltatta anyu velem, elrettentő példaként. És azóta egyszerűen csak az a szokás maradt meg, hogy a ceruza vékony dolgokat két ujjal tartom, mint a cigit.

04. Mit gondolsz a mai 13-18 éves fiatalokról?
Muszáj? 😀 Nem akarom megsérteni őket. Így negyedszázadosként (hol a járókeretem?!) csak azt látom, hogy cigi, pia, drogok, divatcuccok, szex, semmi egyediség, mindenki megy valaki után, és rossz példákat vesznek. Facebook sem volt, nemhogy még az elődjei. A mi időnkben az iwiw meg a myvip volt a nagy szám, bár ott sem voltam sokáig, mert nem volt értelme olyanokkal kapcsolatot tartanom, akikkel ugyan egy levegőt szívtam órákig, de a köszönésen túl egy értelmes mondat sem hagyta el a számat.

05. Van kedvenc színészed? Ha igen, melyik a kedvenc filmed amiben játszott?
Gary Oldman Drakulaként mindent visz, de Stuart Townsend egy isten a Kárhozottak királynőjében, ugyanakkor Lugosi atyánkat sem szabad elfelejteni. Robin Williams a Mrs. Doubtfire-ben hatalmasat alakított, ugyanakkor Steve Martin is a kedvenceim között van az Örömapa 1-2 miatt.

06. Olvastál már többkötetes könyvet? Melyik volt az?
Harry Potter, Fekete Tőr Testvériség, Darren Shan története… könyvmolyként sok kötetbe belekezdtem, és pechemre mind sorozat…

07. Mit gondolsz a közösségi oldalakról?
Némelyikhez IQ-tesztet raknék, így a hülyéket ki lehetne szűrni.

08. Ha a múlt bármelyik pillanatát visszahozhatnád, melyik lenne az?
Rengeteg ilyen pillanat van, de visszagondolva, azt az időt hoznám vissza, mikor én hülyepicsa kimentem úgy Finnországba, hogy esett az eső, és az csak felgyorsította Papánál a betegség előrehaladását. Mai napig nem bocsátottam meg ezt magamnak, és éljetek ti ezzel a tudattal, hogy te segítettél rá… komolyan, akkor megszakítottam volna minden kapcsolatot azzal az illetővel, és lemondtam volna Finnországról egy pár évig, míg összeszedem magam annyira.

09. Van olyan dal, ami kifejezi az érzéseid?
Komolyan, egy metalheadtől vársz ÉJFÉLKOR erre választ?

10. Milyen nevet adnál egy csillámpóninak? (A végére már vicceskedős kérdést szerettem volna.:D)
Komolyan, először csillámfaszlámának olvastam… mert az Pítör lett volna, de így nem tudom. Dzsóki :D.


Alább tudsz üzenetet hagyni.