Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2014/10/31
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Eipix Entertainment HOG Reviews Myths of the World

Megjelenés: 2014. október 26.
Fejlesztők: Eipix Entertainment
Történet:
Benjamin úgy lett vámpír, hogy egyáltalán nem akart az lenni, és most a vámpírvadászok akarják őt levadászni.

Amanda szemszöge

A név alapján már sejtettem, hogy ez a game bizony vámpíros lesz, és kicsit sem csalódtam. A grafika szokott Eipix, a történetnek pedig nem sok köze van Erdélyhez, de Louisianához annál több, és itt a sok ismert vámpírtéma miatt sokkal jobban álltam ehhez a játékhoz.

A történet szerint létezik a vámpírizmusnak ellenszere – és nem a karót a szívbe és egyéb drasztikus módszer a megoldás, hanem egy csodaszer. Ámde, mind a két vadász vámpír lett. Gyanítom, a női vámpír lehet a kulcs, mert őt hívják Fekete Rózsának, és olyan cuccai vannak, hogy leirigyeltem róla 😀 A főszereplőt pedig csak azért változtatták vámpírrá, mert Rose szépen megátkozta a társát, és az meg meglőtte őt. Sosem gondoltam volna, hogy ezt így a játék elején bejátsszák, hogy döntés nélkül leszel vámpír, de annyi baj legyen. Vámpírmániásnak ez csak előny.

Sőt, van egy kézikönyv is, ami még vámpír létemre is segítség a vámpírizmus ellen. Bár én részemről maradnék vámpír a történetben, de ez csak egy hiú ábránd. Az ellenszerhez kell a egy a vámpír számára nagyon értékes holmi, föld a vámpír sírjából, és a fény elixírje.

A kúriában aztán végül megtaláltam Rose-t, szegény lányt is, akit megbabonázott a barátja azzal, hogy megharapta, és persze Benjamint is. A végén sikerült elpusztítani Rose-t, befolyásos családi sarj ide vagy oda, és mindenki felszabadult az átok alól, ami szerintem röhejes.

A bónuszban kiderült, hogy Benjamin és Pearl már összeházasodtak, és két napja rejtélyes alakok jelentek meg, akik Rose-ról érdeklődtek, de aztán eltűntek. A kúriában pedig Benjamin úgy eltűnt, hogy senki sem elég bátor hozzá, hogy bemenjen. Jaj már gyerekek, ezek csak vámpírok.

A végén elpusztítottam a mestert is, aki egy gróf volt, és szüksége volt Rose-ra. Vagyis szerintem biztos, hogy kapcsolatot ápoltak. Részemről a történetnek nincs vége, de ezt bízzátok a fantáziámra.

Szerintem

A vámpírizmus ellenszere nem egy rossz ötlet, de szerintem egyáltalán nincs ellenszere. Mindazonáltal, ez a játék nagyszerű, a széria legjobb darabja, még az előző, az ír világgal és folklórral foglalkozót is felülmúlja. Maximálisan ajánlom!

Grafika: 10/10 – cukik voltak ezek a vámpírok
Teljesítmény: 10/10 – minden van, amit akartam
Történet: 9,5/10 – igen, az a fél pont csak a vámpírizmus ellenszeréért jár; de különben nem lett volna történet.


Alább tudsz üzenetet hagyni.