Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2014/09/03
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: My Fit Diary

Megejtettem utamat az endokrinológushoz, hátha megtudhatom, miért vannak ilyen bajaim. Anyu kísért el, mert róla tudtam, hogy okosakat tud mondani. Negyed 2-kor már kint várakoztunk a folyosón. A vérvételi eredményeimet alig lehetett látni, olyan kevés tinta volt anno a nyomtatóban, hogy az valami eszméletlen… de ők mégis ki tudták venni a lényeget.

A lényeg az, hogy se cukros nem vagyok, de még a pajzsmirigyem is tökéletesen úgy működik, ahogy azt egy normális emberi pajzsmirigynek (XD) tennie kell. A doki a mellékvesémre gyanakszik, hogy ott lehet valami, ezért mennem kell majd nőgyógyászatra és hasi ultrahangra is. És, még egy poén: október 8-án, életem 25. évének első napján mehetek reggel hétre, éhgyomorra, vérvételre. MEGINT!!!! ; – ; Még mindig látszik a múltkori duplakaros vérvétele helye, igaz, hogy már csak annyira, mintha frontálisan leboxoltam volna egyet a kilincsnek.

Az egész cuccal majd december 17-én kell visszamennem, aztán majd felállítják a pontos bajomat. De ez egy szinten megnyugtat, hogy nem a pajzsmirigyemnek van baja, hanem valahol a mellékvesémben van gáz. Holnap reggel meg kérhetek időpontokat, mivel délután már nem lehet kérni sehol semmit -.-„. Csak lennék már túl mindenen.

Anya szerint, ha kapok rá megfelelő gyógyszereket, nem csak a fogyás fog beindulni, de a hangom is magasodni fog, meg elvileg a melleim is nőni fognak. Egyiknek sem örülök a fogyáson kívül. Sokan mondták már, hogy tök kellemes mély hangom van, személy szerint meg nem akarok ennél is nagyobb melleket xD. Bár anyám szerint ezek kicsik, ezzel nem értek egyet. Zavar, hogy ekkorák, na. És tudom, hogy edzéssel ez lemenne, de hát most már legalább tudom, hol a probléma.


Alább tudsz üzenetet hagyni.