Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2014/08/22
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: EleFun Games HOG Reviews Witches' Legacy

Megjelenés: 2014. augusztus 16.
Fejlesztők: EleFun Games
Történet:
Lynn nemrég még csak egy kislány volt, mostanra azonban ereje teljében levő boszorkány, és nemsokára hozzámegy feleségül Edwardhoz. Csakhogy Edward hirtelen eltűnt, mikor egy levelet kapott, amiben az szerepelt, hogy sürgősen a születési helyére kell mennie.

Amanda szemszöge

Pontosabban nem a születési helyére, hanem az Oldhills városában levő árvaházhoz, mert valaki tudja, miért kellett Edward szüleinek meghalnia a tűzben. Csábító ajánlat egy árvának, tudom én, minden veszély ellenére.

Mint kiderült, Edwardnak van egy nővére, Abigail. 5 és 3 évesek voltak, mikor az árvaházba kerültek, de Edward még kicsi volt, mikor örökbe fogadták, így nem is emlékezhet. Szegény. Lynn mondta is, hogy furcsa, hogy eddig nem hallottunk felőle.
A testvéreket külön-külön fogadták örökbe, Abigail egy nőhöz került december 14-én, míg Edward egy másik családhoz december 22-én. Mint kiderült, valóban Abigail hívta magához Edwardot, mert tudni szerette volna, hogy ki fogadta örökbe az öccsét. Azonban van még egy valami a közelben, ami elrabolta az árvaház mögötti toronyba a jegyeseket. Az entitás inkább volt Abigail sötét oldala, aki bosszút akar állni öccsén azért, amiért csatlakozott szüleik gyilkosainak táborába, vagyis a Boszorkányvadászokhoz.

Mint kiderült Abigailt Elisabeth fogadta örökbe, aki annak idején Lynnt is fogságban tartotta. Valószínűleg tőle ered minden mágia forrása. Csakhogy Oldhills városában volt egy földrengés, és emiatt is minden tiszta káosz. Abigail bár tanult Elizabeth-től, nem lehet addig teljes boszorkány, amíg minden élő rokona nem halt meg – és emiatt volt Edward nagy veszélyben. Egy csomó helyen üldöztük végig a boszorkányt, hogy megtalálhassuk a vőlegényt, de nem egyszerűsítették meg a dolgunkat. Tetszett mondjuk az ijesztő madárijesztő, a varjak/hollók jelenléte, amik mágia használó fölött keringtek, de valamilyen szinten aggodalomra is adott okot. Nem azért, mintha félnék tőlük, csak sok helyen ezeknek az állatoknak a jelenléte nem ígér sok jót, és ezt a készítők elég rendesen megülték.

Ahogy nyomoztunk tovább, hogy egyáltalán bizonyítékot találjunk arra, hogy Elizabeth nem szerette egy kicsit sem Abigailt, kiderült, hogy a seriff is rejteget valamit. Az tény, hogy tűz okozta a szülők halálát, de igazi okot nem adtak rá. Villámkárra hivatkoztak, de tudjuk, hogy ez nem így van. Egy magánnyomozó pedig annyira szívére vette az ügyet, mert jobban volt a szülőkkel, hogy évek óta rajta van az ügyön, még akkor is, ha a főnöke emiatt felmondta a munkahelyét. Később persze kiderült, hogy Elizabeth zsarolta a lánya elrablásával a seriffet, ezért el kellett tüntetnie a bizonyítékokat, és lezárnia az ügyet. A magánnyomozót ezért rúgta ki, mert túl sokat kérdezősködött.
A szemét némberje.
Nathaniel és Sarah sokáig voltak Elizabeth zsarolásának tárgya, de csakhamar elköltöztek a gyerekekkel. Nathaniel több levelet kapott azonban, hogy Elizabeth befejezi, amit elkezdett, de ezeket eldugta Sarah elől. A helyi rendőrség nem segített, mert nem hittek neki, a Boszorkányvadászok sem válaszolt, így kihez tudott volna fordulni?
Mikor valóban meghaltak, Abigail és Edward árvaházba került.
Ezt a levelet kellett megmutatni Abigailnek, aki rögtön rájött, mekkora hatalmas hibát követett el, hogy egy égő házba taszította a jegyeseket, de megmentette őket, és ezért büntetésként egy holló képében kell élnie élete további részében. Ami azért jócskán megrövidült, lássuk be.

A bónuszban valaki elrabolja Abigailt, hogy ideje minden bűntettért meglakolnia. Az elkövető az ex-rendőr. El akarta pusztítani, de találtunk egy fényképet, amivel emlékeztettük, hogy ismerte őt már gyerekkorában is, nehogy már. Még szerencse, hogy ez hatott. És akkor közölte, hogy van lehetőség visszahozni Abbyt a rendes emberi mivoltába. Egy elég különleges, és tipikus boszorkányos helyen került sor a rituáléra, majd a testvérpár végre egyesülhetett megint.

Szerintem

Annyira kezdenek ráérezni a stílusukra a készítők, hogy azt elmondani nem tudom nektek. Látni, hogy fejlődtek, és néhány kép beférne festménynek is. Még akkor is, ha sok a kék.

Grafika: 10/10 – a hátterek megérnek 1-2 misét
Teljesítmény: 10/10 – csak egy ablakos módot hiányoltam, de minden jó
Történet: 10/10 – egyelőre úgy néz ki, a páros boldog, Elizabeth eltűnt, de ki tudja, meddig


Alább tudsz üzenetet hagyni.