Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2014/08/01
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Daily Magic Productions HOG Reviews Sable Maze

Megjelenés: 2014. július 25.
Fejlesztők: Daily Magic Productions
Történet:
Wisteria éppen hazafelé tart, hogy hozzámenjen a vőlegényéhez, Ryanhez, ámde a férfit elrabolta egy gonosz boszorkány, és ki kell deríteni, hova tűnt Ryan.

Amanda szemszöge

Ennyire elvarázsolt világban még nem jártam. Ez nem boszorkányos kérem szépen, hanem a jó és rossz tündérek harca. Ki akarja ezt megfilmesíteni?

Tehát, Fergus (aki megint csak úgy néz ki, mint Lucius) korábban a tündérkirálynő férje lett volna, de az úgy döntött, hogy inkább az emberek világában él tovább, ezért lezárta az átjárót, ellopva a tündérek erejét, és megházasodott egy emberi nővel, Laurával, később pedig megszületett a lányuk Wisteria. De így jó pár évvel később a királynő úgy dönt, hogy majd most Ryanhez megy hozzá, és törölte az emlékeit arról, hogy igazából ő mást szeret. Innentől kezdve meg van bonyolítva minden ebben a világban, olyan giccses, hogy ez még Apollónnak se tetszene – nekem pl. súrolta a jó ízlés határát. A gonosz tündérek a bebörtönzés után követnek, az anyánkat menyétté változtatták, mert az milyen vicces stb.

Végül is aztán mind az öt fáklyát meggyújtottam a végére, de nem volt fáklyásmenet a tündérek völgyében, mert annyi csiricsáré volt mindenhol, hogy csak azt néztem, milyen ötletesen vannak megrajzolva. Az ékszereket nem találtam meg sajnos mind, így nem tudom, mi volt pontosan a prófécia, de annyi baj legyen. A végére aztán még a tündérkirálynő kért elnézést, hogy Fergus szerelme az emberi nő iránt erősebb, és nem akart ő bántani senkit. És Wisteria is visszakapta Ryant, lehet megtartani a nagy lagzit.

A bónuszban közli velem a királynő, hogy szól egy prófécia arról, hogy csak Wisteria mentheti meg a tündéreket, de többet csak egy másik helyen árul el. Hogy a fenébe nem tudtok mindent azonnal közölni? >.<

Valójában Laura nyitotta ki az ajtót, és a lányának kellett bezárni az átjárót, így a gonosz tündérek nem jönnek át pusztítani többet a jó világba.

Szerintem

Kicsit csicsás, de ez nem ront a játékélményen, mert elég kreatív és ötletes. Jó látni, hogy a hosszú, szőke hajú fickók többnyire mindig Luciust juttatják eszembe, és többnyire mindig lánya van, akinek mindig meg kell mentenie az apját. Ilyenek ezek a Malfoyok, na.

Grafika: 09/10 – néha túl színes, és nem éppen jó értelemben.
Teljesítmény: 10/10 – minden van, amit szeretek benne.
Történet: 10/10 – szeretem a tündéreket, vajon van még hasonló game? :3


Alább tudsz üzenetet hagyni.