Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2014/08/08
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Chimeras Elephant Games HOG Reviews

Megjelenés: 2013. február 8.
Fejlesztő: Elephant Games
Történet:
A verklis 13 év után visszatér a halálból, hogy bosszút álljon mindenkin, aki csak neki és a családjának ártott.

Amanda szemszöge

Egyike azon kevés játékoknak, amik kivívták a figyelmemet, és a gépemen helyet szorítok nekik. Valamit tud a csapat, nem igaz?

A történet nagyon kegyetlen… a bónusz előtt percekig ültem egy helyben. Na de. A történet szerint a verklis és a táncosnő szerelmesek lettek, és lett egy lányuk is. A polgármesterbe szerelmes volt egy nő (vagy csak a pénzébe), aztán megölette a táncosnőt. Később összeesküdtek még pár fontos személlyel, megvádolták a verklist, megölték. A verklis 13 év után visszajött, hogy mindenkit el tegyen láb alól. Most csak szerintem romantikus?

Kezdjük az elején. Meghal a polgármester, és én mint detektív, teszem a dolgom: nyomozok jobbra-balra, felderítem az ügyet. Kiderült, nem mindegyik halálraítélt bűnös. Nem lövöm le, kik a bűnösök és az ártatlanok, az tuti, hogy a lányuk ártatlan, és sokáig még az igazságot sem tudta. Megyek sorban, jönnek a természetfeletti lények sorban: főnix, gorgó, sárkány, szörnyház, fej nélküli lovas, baziliszkusz, vámpír, gólem, az igazság angyala (bár ő nem gonosz), meg egy élőhalott a temetőben. Őket mind azok a kártyák (lásd fentebb) idézték meg, amiket egy pennyért az áldozatok megvettek. Van, ahol meg tudom menteni az áldozatot, – ők az ártatlanok – van, ahol nem.

A történet előrehaladtával persze mindenre fény derül. Lehet, hogy kárörvendő vagyok, de én örültem, hogy a polgármester és az orvos meghalt. Igen, az orvos, aki azért tett esküt, hogy életeket mentsen, és ne elvegyen…

Szerintem:
Imádom a történetét. Egyszerűen tökéletes. Javíthatatlan romantikus vagyok, s egyet sajnálok csak, hogy a táncosnőt nem tudtam visszahozni. Komolyan, örülök, hogy az apa meg a lánya együtt maradtak. Aki megérdemelte a halált, nem sajnáltam, akit megmentettem, örülök, hogy még él. Az extrák is jók, össze lehet rakni a lények közül 9-et, vannak dalok is, amiket a verklistől hallhatunk egyenesen.

Grafika: 10/10 – gyönyörű, az egyik hátteret ki is raktam nemrég
Teljesítmény: 10/10 – skype mellett egyszer dobott csak le
Történet: 30/30 – az én szememben romantikus történet


Alább tudsz üzenetet hagyni.