Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2014/07/25
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: EleFun Games HOG Reviews Witches' Legacy

Megjelenés: 2014. január 10.
Fejlesztők: EleFun Games
Történet:
Lynn az erejét immáron gyógyításra használja, ámde a fogadott anyjának még mindig rossz érzése van, miután visszaköltöztek a Charleston-házba. És Lynn-nek immáron barátja is van, Edward.

Amanda szemszöge

Lynn meg Edward éppen a randijukra indulnak, mikor postán megkapom Elizabeth babáját, ami figyelmeztet, hogy a vadászok keresik Lynnt, mert hiába jóra használja az erejét, hogyha éppen használja. Még akkor is, ha éppen fehérmágiát használ.

Edward sem az, akinek látszik. Ahogy odaértem a helyszínre, fogták, és elrabolták. Tanulság: sose bízz egyetlen Edwardban sem! Ahogy odajutottam végre a Boszorkányvadászok Rendjéhez, Elisabeth is szépen elárult, szóval már megint nyakig ültünk a bajban. Ráadásul gyűjti szépen vissza az erejét, és sorra üti ki az útjába állókat. Még szerencse, hogy találtam egy álomcsapdát, amivel szépen lassan mindenki rémálmát jóra fordíthatom. Először Edwardét, mert hát miért is ne legyen az övé az első? (egyébként az volt a rémálma, hogy Lynn meghal).

Mire megtaláltam Lynnt, Elizabeth megszállta, és szépen meg is támadta a Rend vezetőjét, és neki is mehettem az álmát helyrerakni.

Nagy nehezen sikerült megtalálnunk végül Lynnt, akiben még mindig ott volt a gonosz banya, és sikerült megmenteni a szerelmeseket is, Elizabeth-nek pedig elvileg végleg vége van, mert valami tekercsre írt jóslattal elintéztük a Rend vezetőjével. Juhé!

A bónuszban azonban Elizabeth valahogy mégis visszatért, és az embereket visszatartja attól, hogy elhagyják a várat. Csodák csodájára a kobold bőrébe kell bújni, és úgy megkeresni Wolfgangot, aki tudja, hogy kell egyáltalán kinyitni a kaput. De hát Tony olyan kis cuki ; – ; Épp ezért ügyesen dolgoztunk együtt a kis zöld barátommal, aki annyira cuki volt, hogy mindenre tök aranyosan reagált. Felírtam őt is a „Valamikor meg kell varrnom” listámra.

Aztán sikerült Elizabeth-et lefagyasztanom valahol, Wolfgang megjavította a gömböt, kiszabadítottam az embereket. Aztán Edward megkérte Lynn kezét, és a lány igent mondott! Fogadjunk, hogy a lagzi körül is lesz valami balhé, mert hát nem egyszerű ez a történet.

Szerintem

Most sem sikerült az összes mérföldkövet elérnem, de hát ha egyszer a történet mindent visz? Imádom ezt a kis koboldot, annyira kis cuki. Nekem már csak Tony marad. Igaz, hogy széles a képernyője, de annyi baj legyen most már.

Grafika: 10/10 – olyan tökéletes így minden *-*
Teljesítmény: 10/10 – nem is volt fagyás, és a széles képernyő sem zavaró
Történet: 10/10 – kíváncsi leszek, meddig tudják még Lynn-ék történetét húzni


Alább tudsz üzenetet hagyni.