Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2014/07/18
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: AMAX Interactive Haunted Legends HOG Reviews

Megjelenés: 2013. június 21.
Fejlesztők: ERS Game Studios
Történet:
Silvia Filler felkér egy detektívet, hogy segítsen megtalálni a testvére gyilkosát, és csak a detektív az egyetlen reménye.

Amanda szemszöge

Anyum akadt meg az egyik feladatban, és annyira bosszantott, hogy nem tudtam megoldani, hogy hozzáláttam a játékhoz. A gonosz kobold már megint itt van, és megint nekem kell utána takarítani. Számtalanszor bosszantott, lehülyézett, bemutatott, így egyszer virtuálisan kicsit arrébb rúgnám… de inkább foglalkozzunk a főszállal.

Silvia hatalmas kúriájában fogad, és kicsit csalódott voltam, hogy kevés helyszínen kellett nyomoznom, többet voltam inkább egy kastély környékén, ami tényleg csodaszép helyen található, csak ott is teli van szellemekkel.

Vox könyve okozta a felfordulást, mert mikor Silvia testvére megvette, felbukkant ez a szemét kobold, hogy megveszi, de szerencsére el lett küldve… mikor meghalt a testvére, előjöttek a család elhunyt rokonai, és a frászt hozták a nőre.

Nem is sejtettem semmit, mikor hat energiagömböt kellett összeszednem, akkor derült csak ki, hogy nem egy ismeretlen elkövető volt a tettes, hanem maga Silvia. Az ok pedig egyszerű: a testvére hihetetlenül meggazdagodott a könyv által, és ezt irigyelte tőle, mivel a kis boltja az övé mellett csődbe ment… szép kis családi viszony, mi?

A bónuszban először nehezen fel kell jutni egy vonatra, ami nem könnyű, mivel három érme hiányzik hozzá, amit a környéken kell összeszedni. Sajnos a cicát a detektív nem vitte magával. De jó is, mert mikor az a szemét kobold lebombázta a vonatot, meg kellett állni egy szakadék szélén: annál, ahonnan a léghajót el kellett indítani, de azt is a detektív nélkül. Lenéztem az árokba, és ott fogadott az utolsó minigame, ahol pár kővel el kellett érni, hogy a kobold ne szökhessen el… 20 kavics ledobálása után azonban hiába zuhant le, a léghajó felfogta az ütközést, és elmenekült. A szemétje. Egyszer úgyis elkaplak, kismocsok >.<!

Szerintem:

ERS-ék nem adnak ki a kezükből nem élvezhető játékot, és bár ez a kobold majdnem Blackmore szintjén van, mégis változatos módon próbál megszabadulni tőlem. Én meg tőle, de mellékes. A minik közül kevés volt, amit nem tudtam megoldani. Nem mondom, hogy bármikor újrajátszós lenne ez a rész, főleg, hogy tudom, ki volt az elkövető. Az már nem ugyanaz :D.

Grafika: 10/10 – ERS-ék csak régen csináltak olyan játékot, aminek nem volt szép a grafikája
Teljesítmény: 10/10 – hibátlan
Történet: 10/10 – a szemét kobold még rendetlenkedni fog, tudom… de én akkor is el fogom kapni >.<


Alább tudsz üzenetet hagyni.