Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2014/07/04
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blue Tea Games Dark Parables HOG Reviews

Megjelenés: 2014. június 26.
Fejlesztők: Blue Tea Games
Történet:
Sněžka-ban, Csehszlovákiában különös pollen terjed a levegőben, amitől halálosan betegek lesznek az emberek. Azt terjesztik, hogy Rapunzel énekével kell életre a pollen, és utána kell néznünk, mi igaz, mi nem.

Amanda szemszöge

Rapunzel története nem lehet ismeretlen előttünk, aki hallott már a Grimm-testvérekről. Itt a történetük kicsit meg van csavarva, ugyanis miután Rapunzel születése után elhunyt az anyja, az apja újranősült, és lett egy féltestvére, Belladonna. Azonban egy boszorkány irigységből egy olyan löttyöt itatott meg az anyjával, amitől a kicsiben már ott leledzett ez a gonosz növény, ami ártani képes, és mikor erre Bella anyja rájött, egyszerűen tönkrement idegileg. Kedves, nem?

Igazából imádom a Dark Parables szériát, mert mindig meseszerű, a grafika gyönyörű, jól esik visszagondolni a gyerekkoromban látott történetekre. Rég látott ismerősök is felbukkannak, a Hókirálynő a 3. részből, és a kislány is felnőtt a 7. részre.

A bónuszban mindig van egy újabb történet, ami tényleg csak bónusznak felel meg. Most Pöttöm Pannát kaptuk, de igazából ő nem is Pöttöm Panna, hanem Floralia úrnője, Flora. A táj a legvégén valami eszméletlenül gyönyörűen lett ábrázolva. Kb. mindig is így képzeltem el, szóval egy nagy-nagy puszi Kék Teáéknak.

Szerintem

Rengeteg pont a csapatnak, mert háromféle végkimenetel van. Én pechemre pont a tükrös megoldást választottam, és meghalt Bella. Pedig nem azt akartam! >.< Ha a kardot választom, csak egy 20 virágkőből összerakott medált kellett volna hozzátenni, elpusztítani azt a nagy növényt a végén, és mindenki túlélte volna. Még akkor is, ha Bella Rosst úgy megmarta, hogy szerintem elgonoszodott volna. Ha a követ választom, mind Rapunzel és mind Bella mély álomba zuhannak egy fa tövében.

Grafika: 10/10 – gyönyörű ^^
Teljesítmény: 10/10 – miért is lett volna rossz?
Történet: 10/10 – ez az igazi Fantázia!


Alább tudsz üzenetet hagyni.