Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2014/05/23
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Deep Shadows HOG Reviews Tales of Terror

Megjelenés: 2012. szeptember 23.
Fejlesztők: Deep Shadows
Történet:
A főhősnő testvérét a szeme előtt rabolják el rejtélyes csuklyás alakok, és a srác egyik haverjának birtokára viszik, ámde az a birtok több titkot rejteget, mint azt a testvérpár valaha is gondolta volna.

Amanda szemszöge

Vicces, hogy a fejlesztők neve egy HIM album címe is, és eredetileg nem akartam ezt végigjátszani, mert nem sok jót olvastam róla, de a grafika miatt maradtam, mert legalább ez az egy pozitív volt.

Az élőszereplők kicsit elvették a kedvem, de ez nem ront az élményen, sőt. A történet szerint egy család őriz valami hatalmas erejű pálcát, és nem használják, mert hatalmas ereje van. A főhős testvérének a barátja egyike a leszármazottnak. Mire bármit is tudtam volna tőle kérdezni, meghalt sajnos, a temetőben a szelleme világosított fel. A testvére állhat az elrablás hátterében, mert nagyon akarja azt a pálcát, és azért mindent feladott. A főhősnő testvérét pedig a tükör túloldalába zárta, ahonnan elvileg meg nincs visszaút. Oh, de sokszor hallottam már én ezt.

Minden szép és jó volt addig, amíg nem kerültem át én is a tükör túloldalára, ahol igen, minden pont az ellenkező irányba volt – annyi különbséggel, hogy a testvérem is a házban van valahol. Csak ez a hely már komorabb, mint az elődje. Gyakorlatilag ugyanazt kellett csinálni változtatásokkal, mint eddig, de olyan 20 percen belül megvoltam vele. A hírhedt pálca a való világban volt elrejtve, amit ez a félnótás testvér elvitt, hogy majd ő megmenti a lánytestvérét. Cuki vagy, de tudok magamra vigyázni.

A temetőben mégis a gonosz testvérnél volt a pálca, és valami örvénylő kaput nyitott meg, mikor is elvágtam a lámpa kötelét, az a fejére zuhant, és volt nincs gonosz testvér. Ezzel nem csak a testvéremet, de a világot is megmentettem.

Szerintem

Először nem gondoltam volna, hogy egy élőszereplős game-be botlok, de úgy látszik, a korai generációkban még bevett szokás volt egy ismeretlen személyre ráhúzni egy karaktert. A HOG egy kis játékműfaj, méltatlanul, így nem csoda, ha később egyik neve sem szerepel Hollywoodban. Nincs térkép, nem lelakatolható az inventory, a hint lassú… bele sem tudok gondolni, mi lett volna akkor, ha még az első generációs játékok idejében kezdek hozzá :D.

Grafika: 06/10 – élőszereplősök ; – ;
Teljesítmény: 08/10 – kicsivel többet vártam 2012-es játéktól
Történet: 07/10 – a történet már ismerős, így nem csoda, hogy rövid alatt végeztem vele, de sorozatkezdésnek nem volt rossz.


Alább tudsz üzenetet hagyni.