Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2014/05/30
Írta: Amy | Hozzászólások: 1 | Kategóriák: Elephant Games Haunted Hotel HOG Reviews

Megjelenés: 2013. október 13.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
November elsejének éjjelén kitör a Final Journey hotelben a természetfeletti lények háborúja, és James egyik jó barátjával indul útnak, hogy körbenézzenek a helyszínen.

Amanda szemszöge

Már első ránézésre imádás a game. Komolyan! Hozzáért az Elephant Games, és azonnal élvezhetőbb lett minden pixele. Kezdjük James-szel, végre van egy olyan detektív, akire megéri figyelni.

De már az elején láttam két kaszást a kaszájuk nélkül, és nagyon őrzik az emeletet. Valami koponyás maszkos figura meg egy bűvészt elátkozott. Szó szerint belecsöppentem egy háborúba. Lent találtam egy régóta halott vámpír hulláját, a közelben még egy vérfarkas is van.

Útközben azért találkoztam élőkkel is, szerencsére. 15 lény szállt meg itt, de ezeket mégis valaki ki akarja irtani. 13 évente két rend tagjai minden holdfogyatkozáskor összecsapnak, hogy egy különleges erőkből összerakott tárgy fölött uralkodjanak a következő 13 évre. A játék elején megnyugtatott szobalány sem ártatlan lélek, kiderült róla, hogy ő az elemek őrzője. Ráadásul úgy játszik a tűzzel, hogy az veszélyes.

A tárgy egy üvegbúra alatt van a labirintus közepén. Szép kristálygömb formája van egyébként, de akkor sem kéne. A hasznos csillámlégy az egész játék fénypontja, kb. mindenhol szükségem volt a kis erejére. A végén elpusztítottuk ezt a gömböt, véget vetve a háborúnak, és így több lélek sem fog meghalni miatta.

A bónuszban az új tulajdonos jelezte Jamesnek, hogy maradtak még ott szellemek, és jó lenne eltűntetni őket. Lakik az erdő mélyén egy boszorkány, ő meg majd segít nekünk. Mögötte a kristálytóban van a lelkek átjárója, oda kellett befogni mindet, ami ott lézengett a környéken. Mondjuk vicces volt, hogy a 15. képkeret az pont Jamesé volt.

A titkos szobában az illuzionista temetést szervezett a harcban elhunytaknak, azonban eltűntek a relikviáik, és ő képtelen visszamenni az események után a hotelbe, így rám hárult a feladat. Mindegyik ismert helyszíneken került elő, és egy olyan 10 perc alatt végeztem vele.

Szerintem

Jó látni, hogy végre több élet van a szériában, és végre van egy kedvenc detektívem Dupin mellett. Ha egyszer az ERS meg Elefánték összefognának, szeretnék egy közös projektet velük :D.

Grafika: 10/10 – minden tökéletes végre! *-*
Teljesítmény: 10/10 – először nem találtam meg a térképet, utána azonban könnyebb dolgom volt.
Történet: 10/10 – minél több a természetfeletti benne, annál jobb!


Hagyj kommentet!
december 10 2019

[…] visszaadta az Eclipse hangulatát a játék, legalábbis az a csodálatos holdfogyatkozás a háttérben megadta a […]

Alább tudsz üzenetet hagyni.