Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2014/04/11
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: EleFun Games Fear for Sale HOG Reviews

Megjelenés: 2014. április 4.
Fejlesztők: EleFun Games
Történet:
Egy családban elhuny az édesanya, és a halála óta a víz nagyon különösen viselkedik… a család konkrétan a víztározó mellett él.

Amanda szemszöge

Oké, elég ennyi vízből most már. Az gyanús volt, hogy a család a víztározó mellett él, lehet, hogy tulajdonosok. Amióta a fickó felesége elhunyt, minden kép és tükör csurom víz, még a plafonból is víz csepeg. A kislány elmondta, hogy az anyja egy hajó robbanásakor halt meg, és azóta is hallja a hangját a vízben. A rádióban valaki – feltehetően az apja testvére – mondja a kicsinek, hogy meneküljön, mert „az” közeledik. Na, milyen démon lesz itt megint?

Egy bányából származó dinamittal végeztek a hajóval, ez biztos. A cég főnökét akartuk kikérdezni, mikor az meg a kamionnal fogta magát, és behajtott a gyárba, kétórányi szünetet okozva ezzel Emma agyának.

Mint kiderült, a gátnál és a bányászatnál dolgozó két fejes összefogott a nagyobb pénz érdekében, hogy még egy óriási repedés ellenére sem állítják le a munkájukat, mert azzal csak keveset keresnek. Még egy gépet is kidolgoztak, ami gyengítette a gátat a bányákban. Erre ez a nő rájött, és mikor leleplezte a tervüket, a bányászat igazgatója megölte őt. Úgy tervezték, hogyha a gát átszakad, a sok ember meghal, szemtanúk nem lesznek, és tovább gonoszkodhatnak. Csak hát Emma Roberts itt van, és nem hagyja, hogy ilyen kapzsi alakok járjanak a városban!

A bónuszban Emma kíváncsi lett, hogy Julia, az elhunyt nő, hogy tudott a víz felszínéről víz alatti képeket csinálni, ezért visszament a városba, hogy még többet tudjon meg az özvegy férjétől. Kiderült, hogy nem messze a víztározótól van még a felrobbantott hajó maradványaiból: benne a kutatónővel, aki alig, de még életben volt! Egy hajóval még fel is emeltük a roncsot, és kiszabadítva őt megmentettük a várost is, és persze, őt is. De akkor hogy uralta a vizet? Erős akarattal?

Szerintem

Konkrétan elment a játékkedvem a felétől, mikor láttam, hogy egyes videókban élőszereplőkkel dolgoztak a készítők. Nem értem, ez miért jó? Nem egy színdarab, vagy egy karakterszerep, ami jelentene valamit. Nem adja meg azt a feelinget egy élőszereplős game, amit egy rajzolt karakteres ad meg. Sokszor megénekeltem már ezt, hogy nekem az élőszereplős game-k nagyon rontják az élményt, de tudom, hogy a legtöbb készítőnek van olyan játéka, amiben valódi emberek szerepelnek. Ezt is lenyelem… de nem szívesen.

Grafika: 07/10 – élőszereplők, meh… 🙁
Teljesítmény: 10/10 – ezzel legalább nem volt gond
Történet: 09/10 – már csak egy kérdésem van, hogy tudta Julia uralni a vizet, ha alig volt benne életerő?


Alább tudsz üzenetet hagyni.