Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2014/04/04
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Haul

Két napja anya meglepett egy cipővel. Baromi jól nézett ki a cipő, két bajom volt vele. Az egyik az, hogy egy számmal nagyobb volt, a másik pedig az, hogy kék. 2011 óta ignorálom a kéket a lehető legtöbb helyről. De amúgy tényleg jól nézett ki, fehér alapon virágmintás, az egyik oldalon apró szegecsekkel. Végül ma elmentünk becserélni, de persze, megtaláltam a tökéletes húsvéti ajándékom:

Ez a kis cuki műbőr táska igazából nem ennyire világos (a zöld-fekete pokróc befigyel), hanem olyan étcsoki barna (mint a macskám, lolz). Igazából a szárnyas koponya miatt figyeltem fel rá, mert olyan, mint az Apocalyptica logója. Love at first sight. Egyszerűen beleszerettem. 2800 lett volna, de 30%-kal olcsóbb most. Szeretek abba a boltba járni.

Ő lenne a becseréltem, egyelőre 39-es változatban, de csak egy számmal kell nagyobb, egy ugyanilyen, és meg sem mondanád, hogy amúgy odavagyok a metalért.

Fotógén kisasszony megint itt van, de most nem a kisasszony a lényeg, hanem a cipellő, ami 2790, de lejön belőle a kedvezmény, ami a törzsvásárlóival jön, így csak 2500. Megértem, hogy anya kedveskedni akart, de a kék az túl hideg nekem, meg nem ismeri, mi van a ruhásszekrényemben.


Alább tudsz üzenetet hagyni.