Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2014/03/28
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Artifex Mundi HOG Reviews Nightmares From the Deep

Megjelenés: 2014. március 27.
Fejlesztők: Artifex Mundi
Történet:
Sarah éppen megnyitná a Davy Jonesról szóló kiállítását a múzeumban, mikor a kiállítás tárgya, Davy Jones jelenik meg, és foglyul ejti őt is, és a lányát is.

Amanda szemszöge

Azt hiszi, hogy engem megállíthat? Két átkod is megtörtem, aranyom!
Szóval, foglyul esünk a lányommal, oké. Davy meg akar mindkettőnket ölni, de Cory fogja, és aláírja az egyességet, csakhogy megmentsen. Hülye vagy lányom, mindig is tudtam. Hiába Black a családnevünk a játékban, kitagadlak. Csavar: Davy kilök a vízbe, hogy ő tényleg nem öl meg engem, majd a víz fog.

Azonban eljutok Davy szigetére, és lám-lám, ez sokkal jobb, mint a Koponyasziget. A kilátás lenyűgöző volt a toronyból! Most is 12 tallért kell összegyűjteni, ámde most 12 különböző szobor meséli el, hogy ugyan mi a helyzet Davyvel, és az ő ládikójával. És van egy szellemlány is a szigeten. Davy meghalt szerelme, fogadjunk.

Tévedtem, mert nem! Ő ugyanis Davy Jones lánya. Egy lefagyasztott helyiségben találtam rá valami idióta formájú koporsóban. Még életben van, mert mozog a mellkasa, csak olyan mélyen alszik, hogy szerintem Szarumán seregére sem ébredne fel. Valami más van a háttérben.

Ahogy közeledek a főjáték végéhez, kiderül, hogy Davy Jones nem volt ám mindig ilyen. Korábban szegény halász volt, aki nem akarta, hogy a lánya szegénységben éljen. Egyik este eldobta azt a medált, amit a lánya csinálta neki, ezzel eldobva a legnagyobb kincsét, a lánya szeretetét magától. Davy ugyanis mindig, mikor hazaért, rituálisan egy ládába helyezte a medált. Azonban egyik este nem tette meg, és bekövetkezett a tragédia. Gonoszságát mégis azonban akkor kapta, mikor rossz kalózokkal üzletelt, akik elárulták, megtalálták az otthonát, felgyújtották, és odaveszett a lánya is. a dokit akkor fogadta magához, és azért cserébe, hogy meggyógyítsa a lányát, halhatatlanságot ígért a dokinak.

A bónuszban aztán a doki eltávozik, mert eleget ért már, de megkért, hogy a mostanra feléledt lányt vegyünk mi a szárnyaink alá. Oké, mi az nekem. Ámde a boszorkány, aki előzőleg még segített nekünk, szépen átvert, mert meg akarta szerezni Davy hatalmát. Helló, holtakkal nem packázunk! Végül aztán sikerült eljutnunk a szigetről, a banya pedig nagyjából ott halt meg a szigeten, mert otthagytuk. A lánya szépen elküldte Davy hajóját nyugodni, ő pedig biztos elvegyült az emberek között, ezt nem tudtam meg.

Szerintem

Annyira sajnálom, hogy ennek a játéknak nem készül már több része, és ez volt a vége. De sajnos minden jónak egyszer vége szakad, így történt ez most a NftD-vel is. De azért mindenkinek ajánlom ezt a trilógiát, mert izgalmas, gyönyörű grafikával megáldott, és persze, hamar kedvenc lesz.

Grafika: 10/10 – csodálatos *-*
Teljesítmény: 10/10 – minden megvan, amit szeretek
Történet: 10/10 – picit azért csalódott vagyok, hogy nincs több kalózos történet, de ennek így kellett véget érnie.


Alább tudsz üzenetet hagyni.