Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2014/03/21
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Domini Games HOG Reviews Mystery Tales

Megjelenés: 2014. január 26.
Fejlesztők: Domini Games
Történet:
Egy kisvárosba visszatér az özvegy férj, és utána rejtélyes dolgok történnek a városban.

Amanda szemszöge

A város rajzolása gyönyörű, mégis eltévedtem kétszer. Ahogy beépítették egy hegybe, az egyszerűen bámulatos. Egy hétig szívesen elviselném a térséget :D.

Tehát, mint kiderült, az özvegy visszatért, hogy revansot vegyen a felesége indokolatlan megöléséért. Mert se a polgármester, se az orvos nem volt hajlandó segíteni rajta, mikor beteg lett. És amúgy a kishúgát pedig rábízták a nagynénjére és nagybácsijukra, akik szintén rosszat szóltak a férfiról. Milyen kedves egy kis család, nem?

Aztán a nyomozás alatt sok mindenre rájöttem: öt holttestet találtam, akik mind-mind kapcsolatban álltak valamiképp a családhoz. Valami nekem akkor sem stimmelt. Én értettem, hogy az özvegy dühös volt, hogy nem segítettek a feleségén, de nem tűnt olyan embernek, aki a határain is túl menne…

A végén a húga beszélte rá, hogy ne csináljon hülyeségeket, ne nyúljon semmilyen rituáléhoz. De akkor is ott volt az a zöld repülő koponya, ami gyűjtötte az embereket! És a bónuszig várni is kellett a megoldáshoz. Mikor azt a gömböt a forrásba dobtam, kiszabadult a gonosz démon az özvegyből, de elmenekült. Persze, hogy van esélyem máshol megtalálni.

A bónuszban az özvegyet eltartóztatják, mert mégiscsak megölt öt embert, és be kell bizonyítani, hogy ártatlan. Az út a barátjához vezet, aki valami ősi rituálé nyomán követte el a gyilkosságokat, csak mert Margaret nem ő hozzá ment feleségül… a szerelem vak, mindig is tudtam. Az ősi oltár a bányában már-már a sátánizmus nyomait súrolta, de az tetszett, ahogy az ujjlenyomatot kellett levenni. Nem ártana egy ilyet a HOG-kaland csomagba beletenni :D.

Szerintem

Kicsit furcsa volt a harmadik rész után az elsőt játszani, de látványosan sokat fejlődött a csapat, így ezért maximális pontszámot tudok nekik adni – a 3. részre. A történet egy részben untatott, egyszer el is vesztettem a fonalat, aztán újrakezdtem, és minden világos volt. Talán rossz passzban kezdtem hozzá.

Grafika: 09/10 – némelyik karakter nagyon furcsa volt
Teljesítmény: 08/10 – az egy dolog, hogy ablakos mód létezik, de túl széles a képernyő
Történet: 10/10 – hibátlan


Alább tudsz üzenetet hagyni.