Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2014/02/11
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Haul

Tegnap elfelejtettem berakni két képet, most mondjátok meg >.<. Elvitték az eszem a zombik.

Első kép:

  • Almáspités Star Nature, ami amúgy egyáltalán nem almáspités! Olyan, mintha valami friss, üde virágos lenne, bár lehet, hogy a szimatom csal, aminek lehet alapja, mivel valami légúti bajom van, emiatt nem érzek szagokat. Van, akinek a hallása szelektív, nekem a szaglásom. Ráadásul a boltban, ahol vettünk, csak 650 forint, és volt még meggyes is… jaj, úgyis összegyűjtöm mindet, mint kiskoromban a Pokémon tazukat!
  • Megcsaltam a Milka csokit, mert a konkurenciából vettem egy táblával. De a Bociban ez az egyedüli csoki, amit szeretek. Sztracsatellás fehércsoki. Komolyan, fagyiban is mindig sztracsatellást veszek, ha látok, a fehércsoki alapjáraton az egyik gyengém, ez a kettő együtt pedig mennyei, mindenkinek ajánlom ^^. 190 forint volt az ekkora tábla.
  • A bögre pedig szám szerint (ha nem csal az emlékezetem), már a 10. bögrém, és első 2014-ben. Taddy Teddys. Nem nagyba fájt, 290. Szeretem azt a boltot, minden tök olcsó.

Második kép:

Kicsike szerény Star Nature gyűjtemény, höhö. A rágógumist és a sárgadinnyést anya használta, és a sárgadinnyésnek állítólag már pálinka szaga van. Sorrendben: csoki, vanília, cappuccino (the best), vattacukor, rágógumi, sárgadinnye, almás pite. Anyám szerint hülye vagyok, minek nekem ennyi parfüm, erre visszavágtam: „mondja az, akinek szintén 10 van?”. Most már értem, honnan jött a parfümimádat.


Alább tudsz üzenetet hagyni.