Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2014. január. 05.
Micsoda nő ez a férfi!

Be kell vallanom, én évekig nem voltam érdekeltje a divatnak, sőt, fújtam. Mondjuk, ez még mindig megvan, mikor szerintem rendkívül ronda darabokat adnak hat számjegyű összegért, holott ugyanaz kevésbé márkásabb anyagból kijön egy-két ezresből is, de nem ez a lényeg. Andrej Pejić neve sokaknak talán ismeretlen, de ha a képeket megnézed, talán rájössz, hogy találkozhattál már futólag az igencsak csinos arcával.

De mit is kell tudni erről a csodaszerzetről, és miért figyelek ennyire a munkásságára? Nemrég pont a Dracula 5 véleményezésemben írtam róla, de már akkor érlelődött, hogy ez édeskevés. Tehát, íme az egyelőre egyetlen magyarra fordított Andrej-infók összegezve.

Andrej 1991. augusztus 28-án született Tuzlában, Bosznia-Hercegovinában. Van egy bátyja, Igor, az anyja Jadranka Savić, boszniai-szerb, míg az apja, Vlado Pejić pedig boszniai-horvát. A pár nemsokkal Andrej születése után elvált, és a bosznai háború alatt Andrejék Szerbiába költöztek, Belgrád közelébe egy menekülttáborba. Utána telepedtek meg Vojskában. 1999-ben a NATO bombázni kezdte Szerbiát, ezért Andrej anyukája úgy vélte, hogy ez nem biztonságos a fiainak, ezért Ausztráliába emigrálnak. 2000-ben költözött a család Melbourne-be. Mialatt suliba járt, briliáns elmének titulálták. Andrej modellkarrierje 17 évesen kezdődött, mialatt egy McDonald’s-ban dolgozott, de felfedezték már az uszodában is.

Részben arról a legkönnyebb felismerni, hogy egyszerre tud női és férfi ruhákat hordani. 2011 januárjában a Párizsban tartott divatbemutatón Jean-Paul Gaultier ruháit viselte, és képviseltette magát Marc Jacobs ruháiban is. Szerepelt a new yorki Dossier magazin címlapján, de kitakarással, mivel az olvasók többsége azt hitte, hogy egy félmeztelen nőt lát a képeken. Pár éve a spanyol Rosa Clara menyasszonyi ruhájába bújhatott (azóta is ezt tartja a karrierje egyik csúcsának).

2011 szeptemberében a 18. helyen végzett a models.com Top 50 Male Models listáján, és 98. lett az FHM magazin 100 legszebb nője között. Vendégzsűri is volt, méghozzá a Britain & Ireland’s Next Top Modeljében. Tavaly más híres modellekkel (pl.: Tilda Swinton) együtt szerepelt David Bowie The Stars (Are Out Tonight) c. klipjében.

Tavaly októberében egy interjúban említette, hogy számára jobb, ha mindenki nőnemű jelzőkkel illeti. Szerepelt a Faith c. török sorozatban, ahol Szépszemű Radúként ismerhette meg a török televízió.

Jó, ez így sablonos lett, de szerintem minden össze van foglalva benne. Egyszerűen ez a nő zseniális, egy igazi két lábon járó csoda. Még anyám is azt mondta, hogy „szégyen a nőkre nézve, hogy egy férfi ennyire szebb náluk”, és ekkor először egyetértettem vele. Bárhova beírod a nevét, jobbnál jobb sorozatokat lehet róla találni, így nagyon valószínű, hogy még fogtok vele találkozni fejlécen ;).

Amy Hozzászólások: 0 Cikkeim

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020