Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2013/12/11
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Haul

Anyu kérdezte, mit szólnék hozzá, ha kapnék valami ajándékot tőle a kínaiból. Mondom, benne vagyok. Tényleg majdnem minden van ott, de csak négy holmit kaptam Anyutól, az ötödiket Mamától még aznap, mikor megkaptam a winchesterem.

Bármennyire nem látszik, a felső egy sima karikagyűrű, amin van sok párba állított szív, amiket nyilakkal átlőttek. A második egy delfines gyűrű, ami azért jó, mert párban van a nyakláncommal. A harmadik egy szájfény, aminek elvileg epres az illata, de furcsán bizsereg a szám utána. Valószínűleg tehát az összes Lora termékre allergiás vagyok, nagyszerű…
A negyedik az egyik kívánságom volt 2013-ban, és amint megláttam, visszapakoltam a pillangós fülbevalót, és inkább megvettem ezt a baglyos nyakláncot 700-ért. Komolyan, máshol az ilyenek 2-3 ezernél kezdődnek, én meg szerelem első látásra <3. Végre van egy baglyom, juhé! A gyűrűk amúgy 250-nél kezdődnek nálunk, így valószínű, ha újra dolgozni fogok, megyek vásárolni.

A tusfürdőt Mamikától kaptam még, eszméletlen finom illata van, vörös szőlős és rózsás. Még Anya húzott rá, de nem bántam meg.


Alább tudsz üzenetet hagyni.