Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2013/12/24
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Tags

Ha már írtam tegnap egy olyan bekezdést, mik voltak a kedvencek idén, folytatni szeretném a sorozatot 2013 legjeivel. Sajnos akadtak rosszak is, és tudom, furcsán néztek, miért említem meg pont ezeket is, de ezek is hozzám tartoznak.

Legsokkolóbb pillanat
Kiderült, hogy dolgozhatok. Ez számomra egyszerű volt öröm és sokkoló. Nagyon boldog vagyok miatta!

Legmegdöbbentőbb pillanat
Felbukkant egy régi ismerős a múltból.

Egy sorsfordító pillanat
Gézám teljes halála. Nagyon a szívemhez nőtt az a gép, mivel még Papámtól kaptam hét éve, és mind tudjuk, hogy a hetedik év mindenhol sorsfordító év. A winchestere egyszerűen kimerült. Nem bántam meg az új gépet, de nem kevés dologtól kellett megválnom ahhoz, hogy itt legyen, és írni tudjak rajta.

Az év legnagyobb csalódása
Az új HIM album. Most komolyan, lehet, hogy a túl sok death metal teszi, de hol van ez attól, amit Ville beígért? Vagy csak én nem hallom a hangjában az erőt? Egy dalban ott van, a lemez vége felé, amiben visszaköszön a Love Metal/Venus Doom korszaka, und ende.

Az év legnagyobb hőstette
Az a Depresszió koncert, ami anyu születésnapján volt augusztusban, és 2,5 óra alvás után mentem be nyolc és félórát ülni a monitor mögött. Párszor elbóbiskoltam, izomlázam volt, cipelhettem a bakancsom, de megérte, még akkor is, ha a számlistám elveszett.

Az év legnagyobb meglepetése
Powerwolf koncert hazánkban. Maximálisan. Nem is volt drága a beugró, de én mégsem mentem. A gépemre gyűjtöttem. Vagy-vagy alapon döntöttem. Legközelebb úgyis ott leszek.

Az év legnagyobb felfedezése
The Walking Dead Game. Komolyan, még a Simsnél is jobb. Tegye fel a kezét, aki nem sírt az első évad végén. Rendesen megmozgatja az emberek érzéseit, és ilyenkor örülök, hogy még nincs itt a világvége.

Az év legnagyobb gyötrelme
Nincs kint a Game of Thrones negyedik évada. Na jó, igazából nincs ilyen.

Az év legnagyobb hiánya
Papám. Egyszerűen néha nem tudom elhinni, hogy sosem jön többet haza.

Az év legnagyobb baklövése
Nem volt ilyen, amit kiemelhetnék.

+1 Tervek 2014-re
Munkahely, új ruhatár, a kívánságlistám jelentős csökkentése


Alább tudsz üzenetet hagyni.