Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2013/12/23
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Tags

Gondolom így év vége felé mindenki elkezdi összeszedni a gondolatait, mik történtek vele az elmúlt 12 hónapban. Én is így tettem nemrég, és szeretném összeszedni pontokban 2013 legjobb pillanatait. Tavaly ilyet januárban csináltam, idén már most, mert nem leszek itthon. Később tervezek még többet is hozni, csalódásokat, meglepetéseket, gyűjteményeket, de pont karácsonykor nem valószínű, de ki tudja.

Kedvenc film, sorozat, színész/színésznő
Akik eddig is, azokat felsoroltam már máshol. Nem nézek nagyon sorozatokat, de újra kellene darálnom szinte mindent.

Kedvenc dal, zenekar, énekes/énekesnő
Idén rájöttem, hogy feleslegesen kerülgettem a Sabatont, imádnivaló csapat. Az Egypt Central sajnos csak két albumot élt meg, de annyi baj legyen, maradandót alkottak, és nekem ez számít.
Aztán amennyire tartóztattam magam az Amon Amarth-tól rájöttem, hogy k…vára az én zeném. Emellett maximálisan ki merem állítani, hogy az év albuma lett számomra az Antiadore. Nem vártam ennyire kemény albumot a The Grandiose Nowhere után, de ilyenkor mindig bejön az, hogy fear for the best, and hope for the worst, és működik! Valamint előrelépésként új kedvenc énekesnőm van, Floor Jansen. Csak hallgasd végig a Showtime, Storytime-ot, bele fogsz esni.

Kedvenc könyv, magazin
Még mindig a Fekete Tőr Testvériség. Idén nem szereztem be sok könyvet sajnos, de talán jövőre elkezd rövidülni a kívánságlistám, és hozhatok egy orgazmusos képet a könyvespolcomról. Könyvmolyok megértik majd ;-). Magazin még mindig Metal Hammer World. Igaz, ezer forint, de szakmai szemmel nézve a lap precízen össze van rakva, a lemezek is minőségiek, a papír minősége is átment a tesztemen, ahogy a betűméretek is. Jó, befejeztem. Talán jövőre összerakom nektek a kiadványszerkesztés rejtelmeit.

Kedvenc TV csatorna
Idén egyáltalán nem néztem tévét. Na jó, megnéztem az idei Eurovíziós Dalfesztet, és ha mázlink van, jövőre a Depresszió képviseli hazánkat. Hajrá Depi!!! Akkor hajlandó leszek kivenni a tévét a szekrényből.

Kedvenc helyem, ahol nyáron jártam
Zöld Pardon. Depresszió \m/. Igaz, 31-én nem megyek, de biztos ott leszek legalább háromszor jövőre. Vagy többször.

Kedvenc sminktermék, ékszer, ruhadarab
Volt szerencsém beszerezni idén egy Jack Daniels’-es felsőt, meg egy szegecses balerina cipőt, valamint egy csomó metal cuccot, és igazi fesztiválkész vagyok. Igaz, még mindig nincs igazi szimatszatyrom, de hátha jövőre be tudok szerezni, ha már a nagyobb testvére, a málhazsák beköltözött. Igaz, utálják itthon, és akadnak rossz emlékek miatta, de én az életérzés miatt szeretem. Bakanccsal, sapkával, hosszú szövetkabáttal igazi fémvérűnek érzem magam, olyannak, aki érzi, hogy tartozik valahova. Márkákból még mindig Essence és Star Nature. Úgyis összegyűjtöm az összes illatot és színt. Valamint be tudtam szerezni egy tőrös nyakláncot, ami már feketén büszkén képviselteti magát a Ward-könyveim mellett. Van baglyom is, meg két új gyűrűm, de a lista itt nem állhat meg.


Alább tudsz üzenetet hagyni.