Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

Megjelenés: 2013. november 8.
Fejlesztők: Eipix Entertainment
Történet:
A Tél istennője örök telet hoz szerte a világban, és a Tavasz istennője a Tavasz gyermekét hívja segítségül, hogy állítsa meg az istennőt.

Amanda szemszöge

Bár már csak a leírás is egy valami nagyon elvarázsolt játékra utal, nem az. Ha már Baba Yaga is képbe kerül, az ott garantáltan nem valami csilli-villi varázslatos történet.

Lépten-nyomon ez az őrült nőszemély meg akar állítani, de akkor is Yaga házához kell jutnom, ahol kiderült, hogy a főszereplőt felnevelték, mert megtalálták egy csomó liliom között, és hogy egész életében a tavaszt kell védenie, a tavasz meg fogoly a tél házában, és oda kell mennem, megvédeni valami tüzes erővel, és még a tél apja is segíteni fogni. Tiszta orosz hiedelemvilág.

Később kiderült, hogy egy tűzmadárra van szükségem, legalábbis észak igencsak helyes hercege ezt mondta. Sőt, segített még a kastélyhoz is eljutni, ahol ez a gonosz némber befagyasztotta a görényem odúját (stílusosan Malfoynak neveztem el), és oldjam meg egyedül. De ha van egy varázsecseted, amivel bármilyen jeget fel tudsz olvasztani, könnyű a dolgod. Legalábbis a legtöbb mini alatt nagyon arra tudtam csak gondolni, hogy ez túl könnyű, én ennél nehezebbre számítottam. De ami a lényeg, hogy kiszabadítottam Vesnát, legyőztük egy főnix segítségével Moranát, a telet, és minden csodálatosan barátságos színekre váltott. Az indítékait még mindig nem tudom, de annyi baj legyen.

A bónuszban a Nap és a Hold (jobban mondva a nappal és az éjszaka ura) harcolnak egymással, és ez a földre nézve azért veszélyes, mert kiolvadt az egyik folyó, és az árvíz hatalmas bajokat okozhatna. Nos, a tavasz lánya rohan is egyből rendet tenni. De az istenek nem engednek be csak úgy holmi halandót az egekbe. Egy kis tündér segített kétszer, hogy a közelükbe jussak, és odaadjak két amulettet, amiket még akkor hagytak el, mikor elkezdődött köztük a háború. Végül aztán megegyeztek a folyóról, minden visszaállt a helyére, és a történetnek is vége van.

Szerintem

Eipixék sosem csinálnak rossz történetet, de vagy én vagyok már túl gyakorlott, vagy ez a szériájuk ennyire piszok könnyű, hogy durván három óra alatt végeztem vele. A videók még mindig pixelesek, de már csak egyetlen hibájuk van még: a keresősökben mikor veszik ki már az előzőleg kivett tárgyakat?

Grafika: 09/10 – csak a videón javítsatok, kérlek!
Teljesítmény: 10/10 – minden van, és a pixelesedés sem olyan nagy hiába itt már
Történet: 10/10 – bár kissé gyermeteg a történet, mégis egy élvezhető játékot kaptunk


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020