Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2013/11/07
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Haul

Ma bejártam a Tescot, és közben az alábbi kis dolgokat vettem, mindössze 1900 forintért.

  • A felső kettő, bármennyire nem látszik, azok bizony csomagolópapírok, az egyik ezüst alapon fehér-lila mintás, a másik pedig lila alapon fehér-ezüst mintás. Bakker, Mardekáros voltam, nem tagadhatom le! o.o Két ív van egy csomagban, és 250 ft volt darabja. Hogy mi lesz még velük, nem tudom, szívem szerint a másik polcom tapétáznám ki, de az már így is lila. Ha a falon lenne már egy polc, akkor eltakarnám vele a narancssárgát, beszereznék néhány Yankee gyertyát (most ez lett a legújabb mániám), és tök szép lenne.
  • Az a rózsaszín dolog bal alsó sarokban egy tolltartó, ami tökéletesen illik a mappámhoz. Annyi szép füzet van megint Tescoban, hogy a végén megint elcsábulok… és akkor tényleg semennyim nem marad sem notebookra, sem winchesterre…. de 900 forintot szerintem megért érte, mert végre nem fognak Krisben eltűnni a tollaim, ha hirtelen szükségem volna egyre.
  • A harmadik pedig 100 db lefűzhető tasak, ami most 500 forintomba fájt. De na, Sparban meg InterSparban ugyanennyi 700 ft-nál kezdődik O.O Úgyis van egy csomó dolgom, amit el kellene már normálisan rakni, így nagyon valószínű, hogy holnap végignézem a többi mappám, és átpakolom őket.

Nála komolyan már csak a triplacsokis óriás szeletes Milka a legfinomabb, de ez valami nyálgyűjtő csoki. 150 forint a Tescoban, és eszméleten finom. Eredetileg olyan a mintája, mint egy tehénnek, ezért véletlenül elkereszteltem tehéntintás csokinak.

Lehet, hogy holnap befejezem végre a True Bloodot, aztán írok már róla, mielőtt mindent elfelejtenék. De annyit már elmondhatok: Team Eric!


Alább tudsz üzenetet hagyni.