Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2013/11/13
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Haul

Komolyan mondom, ez a poszt már tegnap elkészülhetett volna, ha Béla tud velem együtt működni… de nem szereti az Internetet és a Skype-ot. Most komolyan, kifogtam egy technofób winchestert, che…

Tehát, az elmúlt napokban kilenc olyan dolgot is beszereztem, ami nem csak karácsonykor lesz szép, hanem később is. Sőt, az egyik vágyálmom is teljesült, szóval most überfantasztikusan boldog vagyok ^^.

A fenti három mindössze 1300 forintomba fájt, de annyi baj legyen. Én szeretem, ha ilyen kis apróságok megkönnyítik a napjaim, még akkor is, ha itthon vagyok.

Az első az a fülbevaló, aminek volt már két elődje, de egyszerűen elszíneződtek, és nem szép már. Így ez kis lila köves most duplán élvezi a figyelmem, mivel nem fürdök és alszok vele, hanem a kis zacskójában pihen. Az ilyen kis apróságok mindössze 300 forint nálunk, míg máshol a duplája vagy a triplája is lehet.

A szőlőrúzs az első olyan Labello, amit egy Balea után vettem. Az előző dettó ugyanilyen volt, csak ahol fel lehet csavarni, egyszerűen nem mozdult, és sehogy sem tudtam rávenni, hogy megmozduljon… így vennem kellett egy másikat, mert a simák hamar felszívódnak, és hamar fogynak. Ez a szín kellemes rózsaszín, az illata is finom, és a CBA-ban vettem 499 forintért.

Emlékeztek még az Essence posztomra? Ott említettem, hogy van még 5 szín, amit be szeretnék gyűjteni, és ez a vattacukor színű lakk köztük volt. Ahogy a képen is látszik, pont úgy fed, de háromszor rá kell menni. Francia manikűr alapnak még jó, csak én sosem fogom azt megérni, hogy megcsináltassam, mert a körmeim katasztrófálisan lassan nőnek, és töredeznek, pedig mindig felkenem a körömerősítőt, amit még ajánlottak, és csomószor volt olyan, hogy napokig nem is volt fent más.

De akkor haladjunk tovább, hiszen nem véletlen idéztem a The Nightmare Before Christmasból. A másik hat holmi mind-mind a karácsonyra enged utalni.

Idén úgy terveztem, ezüst-lilába öltöztetem a fámat, mert a vörös-fekete már nem az igazi (bocs Sirius!), és inkább újítok.

Az első fotó egy 2 méter hosszú ezüst hópelyhes girlandféle. A fámat tuti körbeéri majd, később pedig majd a polcokra fogom megcsinálni. Jaj, nem is mondtam, találtam egy csomó deszkát a bejárati ajtó mögött, így felcsillant a szemem. Öcsém úgyis tudja kezelni a betonfúrót… ^^. Tehát, ha nem a fán lesz, akkor máshol fog lógni.

A második képen a vágyálmom szerepel, egy fehér karácsonyfa. Komolyan, 8 éve vártam erre a pillanatra, hogy legyen egy sajátom! Ehhez képest anyám kapott 5 éve egyet… de mindegy is. A lényeg, hogy van, és nem is volt sok, 1500-ba fájt, és Mama belement, hogy a felét ő állja. Már amióta volt az akció Tescoban, azóta nézte, de csak most látta meg. Vétek lett volna ott hagyni, komolyan. Köszönöm Mama!

A harmadik bármennyire nem látszik, egy lila boa, ami szintén 2 méter hosszú, és a vastagabbik fajtájú. Majdnem vettem 2 vékonyat 400-ért, mikor Mama azt mondta, hogy ez jobban megéri, és spórolok 80 forintot. Igaza volt.

De itt még nincs vége. Volt egy olyan dísz, amiben 19 darab lila csillag volt, és 450 forintba került volna. Ugye, hogy ugye, milyen csábító. De egyszer sem volt… szomorú is vagyok miatta, meg mérges is. Épp ezért újítottam:

Az első dobozban 3 csillag van, és 900 forintba került, amit sokkalok, de gondoljunk bele, hogy egy darab ennyi, így meg három. Nekem meg jól fog kinézni a szobám, ha januárban le kell bontani a fát.

A másodikban szintén hat csillag van. De csillog, és nem annyira fájdalmasan csillog, mint a csillagtökgyerek a filmben. Ők is végül a polcra fognak költözni.

És a harmadik is egy lila boa, és ő az a vékony, aki 200-ba került. De majd jól fog mutatni a fán ^^. Le fogom fotózni, ha odaérek.


Alább tudsz üzenetet hagyni.