Főoldal Amy Regények Extrák Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2013/10/25
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Awards

Komolyan, két True Blood rész között vagyok (amint a hatodik évad végére érek, írok összefoglalót, miért érdemes, és miért nem érdemes nézni – most tartok a 3. évad végén, és most volt egy hangos b@zdmegolásom), felnéztem, és láttam, hogy Sophie mit írt a chatembe. Köszönöm szépen a díjat ^^.

Szabályok:

1. Helyezd el a díjat az oldaladon.
2. Linkeld azt, aki jelölt téged!
3. Jelölj Te is blogokat a díjra!
4. Értesítsd a jelölteket a díjról!
5. Írj 7 dolgot magadról!

Az én jelöltjeim:

Allison, Vic, Christy, Shana

Előre elnézést azoktól, akik megkapták, megpróbáltam olyanokat keresni az olvasottjaim között, akik még nem kapták meg :D.

Tehát… a hét a szerencseszámom, ami nagyon jó, mert sosem tudok hét dolgot összeszedni magamról, pláne nem hét különbözőt… de azért nézzük, sikerült-e olyat elárulnom magamról, amit még nem.

  1. Nyctophiliás vagyok, ami azt jelenti, hogy nagyon jól érzem magam a sötétben, imádom a sötét, misztikus dolgokat, és szenvedélyesem vonzódom minden olyan lényhez, ami „nem normális”. A vámpírokkal az élen.
  2. Elkövettem azt a hibát, hogy 40 ezer forinttal utaztam külföldre úgy, hogy semmi előkészülete nem volt, semmi nyelvismeretem, semmi munkalehetőségem, semmi. Mondjuk úgy, nyaralni voltam.
  3. Kiskamasz koromban mindig azt hittem, hogy a poszterekről figyelnek.
  4. Átlagos kamaszkorom volt.
  5. 14 éves korom óta kávéfüggő vagyok, nem indulhat nélküle a nap.
  6. Nem tudok ellenállni a szép füzetborítóknak, és bármibe kerüljön is, mindig beszerzek egyet. Mostanában már három olyan van, amibe nem írtam. Egyszerűen csak gyönyörű a borítója.
  7. Van egy cicám, akit kiskora óta én nevelek.

Comment below