Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2013/10/25
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: AMAX Interactive Haunted Halls HOG Reviews

Megjelenés: 2012. szeptember 18.
Fejlesztők: ERS Game Studios
Történet:
Blackmore sajnos még mindig él és virul, ezúttal az óceán fenekén végzi gonosz kísérleteit.

Amanda szemszöge

Végre, eljutottam ennek is a végére. Komolyan, ez a doki egy akkora barom állat, hogy komolyan fellélegeztem, mikor a bónuszban rajtaütöttem.

Már a főoldal se valami bizalomgerjesztő. Speciel, én halálra rémültem, mikor először megláttam. Emlékeztetett a fogorvosoknál az atomerős lámpákra. Juj, még most is kirázott a hideg. És a tetejébe még ez a lebilincselés sem valami cuki dolog, úgyhogy névbeírás után inkább kinyitottam az ajtót.

Blackmore új helye most az óceán mélyén terül el, és ha a doki élne, hihetetlenül nagy csoda lenne, ugyanis feltalálta az időutazást! Egyszerűen leesett az állam, mikor Timen kívül másik négy embert kellett megmentenem. Négy energiagömböt kellett összeszedni, hogy Tim is szabad legyen. Minden elrabolthoz egy CD-t kellett a meghajtóba tenni, hogy érte tudjak menni. Újítások terén rengeteget tapasztaltam, így nem kaphat most sem negatívat a csapat.

Az elsőChicagoban hagyta egy égő házban, nekem pedig ki kell szabadítanom, mielőtt meghal. Blackmore időnként megjelenik, és azt mondogatja, hogy rengeteg minden tud hallucinációt okozni. Az első egy tűzoltó-szellem. Mondom, oké, az oroszok tudnak, ugyanis előszedek a zsebemből egy hordozható labort, és az összes szellemet el lehet űzni valamilyen vegyülettel. Csak arra nem jöttem rá, hogy az alfa-béta és társai mit tartalmazhatnak, de büszke voltam magamra, hogy egyet se rontottam el. Még azt az ennivalóan édes kiscicát is sikerült megmentenem, és a doki is hazatérhetett.

A második férfi Csernobil foglya (jól olvasod), és azért került oda, mert 30 évvel korábban mindig elszedte Blackmore ebédpénzét… napi jótanács: ne húzz újat a kisebbel!
Csernobil igazi katasztrófa övezet, és vigyázni kell a sugárzással, mert már megint hallucinálunk, és egy orosz harcos szelleme rémisztget minket. Megkapta a maga piruláját, én pedig mehettem megmenteni a motoros fazont. Még itt sem akadtam ki.

A harmadik személy egy nő, aki kikosarazta Blackmore-t. Őt egyenesen Pompei-be küldte, vissza a múltba, pont arra a napra, mikor a vulkán kitört.
A helyszín gyönyörű, szívesen maradtam volna várost nézni, de sajnos a macát meg kellett mentenem. A nő egy székhez volt kötve, és egy anyaoroszlán kereste a kölykét. A kis vakarcs egyszerűen kiszabadult a kádból, miután először kiszedtem, utána mehettem szappant főzni, hogy tisztán kerüljön vissza. Közben Blackmore is repked körülöttem, és szívem szerint lecsaptam volna egy légycsapóval, annyira idegesítő volt. Mindig mondja, hogy ez meg az hallucinációt okoz, és bármennyire is utálatos a gondolat, igaza van. De hamar kimentettem a modellt, és mehettem tovább.

A negyedik helyszín Alaszka, és Blackmore régi kollégája lett áldozat, még Green Hillsből. Csórikám megfagy a rengeteg mínuszban, de még rá sem teríthettem semmit, hogy melegen tartsam. Nekem még véres csontot kellett adni egy medvének, mert hajón lövöldözni egy falra… és valami bányász is jött terrorizálni, igaz, hallucináltam, de akkor is.

Mire mind a négy eltűnik, Blackmore elveszi az energiagömbjeimet, és ott hagy minket Timmel.

A bónuszban aztán kiderült, hogy az óceán mélyén vagyunk, és az energiagömböket egy bombára rakta, amik fél órán belül felrobbannak, és mi ketten meg ott fulladunk meg. Pedig Tim egy tök édes fazon, folyton sweetheartnak hívott. És legyengült, mert az a hülye doki telenyomta mindenféle cuccal, hogy nyugodt maradjon egy helyben. Rossz emberrel kezdtél, Blackmore. Tehát, járkálok a laborjában, lecsaptam a szúnyogjait, eltüntettem a csápjait, visszaszereztem tőle a tengeralattjáróját (nehogy már ott övé legyen minden!), aztán Timnek is benyomtam valamit, hogy energiát kapjon.

Szerintem

Komolyan, nagyon remélem, hogy Blackmore végleg felrobbant, a tenger mélyén, és a negyedik részben már nem vele kell foglalkoznom. Ennyire jobban karakter még nem okozott ennyire tengeri betegséget, mint ő. Ráadásul simán lehetne Ursula férje.

Grafika: 10/10 – minden szép és jó, nincs panaszom
Teljesítmény: 09/10 – Csernobil környékén elkezdett fagyni, és a hang is csúszott
Történet: 09/10 – Blackmore maradjon csak ott a tenger mélyén


Alább tudsz üzenetet hagyni.