Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2013/09/17
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Haul

Random shopping-napot tartottam munka után. Ugyanis a múltkori bejegyzésemben olyan táskát vettem, ami nem volt valami jó, így gyakorlatilag a nyári ruháim felét tárolhatja valahol a szekrény mélyén. Ezek a kis cukiságok itt alább viszont nagyon megérettek már, hogy hazaköltözzenek, és ha hiszitek, ha nem, de csak 2600 forintba(!) kerültek! Azt hiszem, most jó vételt csináltam. Tehát, haladjunk sorban.

  • A táska igazából nem a virágok miatt tetszettek meg. Elég nagy ahhoz, hogy egy A4-es mappát vagy füzetet hordjak. Magamat ismervén inkább olyanok lesznek benne, amik amúgy mindig velem vannak. Majd ha lesz igény rá, akkor csinálok egy új „Mi van a táskámban?” posztot. A mintája javarészt indaminta, ezért is szerettem bele. És csak 2200-ba került. Mondom, akkor gyere.
  • A második pedig telefontartó lenne, de én valószínűleg tolltartónak fogom használni. Olyan finom puha az anyaga, és az előző telefontartóm is már jó 2 évet kiszolgált. És tiszta poén, ugyanaz a szívecske a nyitója, mint az előzőnek. Meg 199 forintért megérte. Az ilyenek máshol többnyire a duplája, én meg szeretek ott spórolni, ahol tudok.
  • A harmadik kis csomag sminktáskának van titulálva, és fekete rózsák is vannak rajta, igaz, a képen egyáltalán nem látszik. Végre nem fog eltévedni a szájfényem a táskám aljára, de akár a lakáskulcs is közelebb lehet (igaz, van pár belső zsebe a táskámnak). Ő volt mindössze 199 forint.

  • Alább tudsz üzenetet hagyni.