Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2013/08/29
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Games for Amy The Walking Dead Game

Ez a poszt már tegnap elkészült, csak a Chrome úgy döntött, nem hajlandó működni, így elveszett… ^^”.

Szóval… a Trónok harca után új függőséget kellett keresnem. Mintha már nem függnék annyi mindentől, de sebaj. Szóval, már tudom, mit jelent TWD-snek lenni. Igaz, még csak a játéknál tartok, ami tavaly az év játéka lett. Talán nem véletlen. Ideje leülnöm a sorozatra is.

Mivel nem bírok spoilermentesen mesélni, csak az menjen tovább, aki végigjátszotta, vagy nem bánja, ha tudja a vég kifejlettet.

» Néha kibeba…ottul ijesztő. De komolyan, vagy az emberevők voltak ijesztőek, vagy a zombik jöttek váratlanul.
» A legtöbb helyzetben én tutira nem úgy döntöttem volna, ahogy a kedvenc Simmerem YT-n. Igaz, ő nem játszotta még végig úgy, hogy feltöltötte volna, de máshol már láttam.
» Kezdetektől fogva azt mondtam, hogy Larry előbb fog meghalni, mint a lánya. És mikor igazam lett, mindenre számítottam, csak arra nem, ahogy meghalt. De pont ez a jó benne, hogy nem tudhatod, mi lesz legközelebb.
» Carley-ért nagyon-nagyon nagy kár!!! Nem értem, miért volt értelme. Még a DLC-ben sem kellett volna mutatni.
» Ha egyszer lesz lányom, úgy szeretném látni, mint Clementine-t. Olyan kis cukinak, de oroszlánszívűnek. Griffendéles lenne *-*.
» Lilly vajon előkerül?
» Valaki magyarázza már el, hogy Duck hol sérült meg! Mire észbekaptam, már Katjaa odahívta Lee-t a hírért (és szívbajt kaptam utána).
» És igen, Lee-nek baromira nem kellett volna meghalnia! A vérveszteségbe halt bele, nem a fertőzésbe, ez egyértelműen látszik.
» Chuck egy igazi cyborg harcos… volt. A csatornás résznél ott voltam, hogy bezárom a játékot, és lefekszek aludni. Valami fegyverrel.

Note to self: Don’t play The Walking Dead game before bed!

» Ben engem már a kezdetek óta idegesített. Tudtam, hogy valami nem normális vele. Szegény már a zuhanásba belehalhatott volna, nem még abba, hogy jönnek a zombik.
» Brie egy nagy veszteség volt. De a ráktúlélők azok droidok. Vernonnal az élen. Mint a HP-ben, na. Ugyanolyan blöe alak.
» Kennyt bárki el tudta képzelni sapka és bajusz nélkül? Ugye, hogy nem! Jó, mert én sem.
» Az ismeretlen fazon… úúúú, Merlin, este még fél 12 körül is játszottam, és nem csak a hangja volt ijesztő, de az egész megjelenése is. A hideg is kirázott tőle.
» Omidék. Nos, csoda, hogy a sebe nem fertőzödött el, és nem lett belőle zombi. Christa meg egy külön fejezet. Terhesnek lenni ilyen időkben?
» Mikor a tetőn át bejutottak a szülők hálójába… nos, ott sírás. Emlékeztetett az egyik HP-rész végére. Igaz, nem voltam rá kíváncsi, de ahw. Azóta agyalok, miért hagyták éhenhalni a fiúkat.
» Az a barikád zombikból… nos, én tuti meghaltam volna már az elsők közt, és agyonlőve végezném.
» Igazából én sajnáltam volna Dougot otthagyni a boltban, de erős feminista vagyok, szóval… bár már késő lett volna siránkozni. Ez is lassan olyan lesz, mint a Trónok harca, mindig az hal meg, akit szeretek.


Alább tudsz üzenetet hagyni.