Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2013/07/12
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: AMAX Interactive HOG Reviews PuppetShow

Megjelenés: 2013. március 29.
Fejlesztők: ERS Game Studios
Történet:
Felicia valahogy megint kisgyerek, és sírva közli a detektívvel, hogy – megint – eltűnt az apja. De nem csak ő tért vissza.

Amanda szemszöge

Most akkor két Felicia van, vagy mi a szösz? Vagy van egy elveszettnek hitt ikertestvére? Mert furcsa mód az anyjáról semmit sem lehet tudni.

De igen, kiderült, hogy Feliciából valóban kettő van, és az egyik gonosz. Tuti, hogy egy báb. Cricks áll megint a dolgok hátterében, megint elrabolta a mestert a -gonosz céljainak elérése miatt. És hát persze, hogy nem egyszerű a dolgom. Ugyan élveztem a villamosozást a helyszínek között, mégis gyakran nyúltam a végre megkaparintott interaktív térképhez, mert így legalább láttam, hol nem jártam, hol jártam, és hol van dolgom. És itt visszatért a csúnya póklábú báb is. De nem csak neki van ám bábja, hanem nekem is, egy jó póklábú, akit én Weasley-nek kereszteltem el, mert olyan vörös és ügyetlen, mint egy ifjabb Weasley.

A villamos következő megállója már a tengerparthoz vezetett, és ahogy sejtettem, onnan már nem is volt vissza út. Igen, valóban egy báb volt az ál-Felicia, és vagy a világítótorony alatti területen van a mester, vagy valahol a házban. Én az utóbbira tippeltem, de a tippem nem jött be, mert a világítótorony alatt volt egy bunker, és egy speciális tojásszerű izébe volt rejtve, amivel Cricks nyugodtan elintézettnek tekinthette volna a bosszúját, ha én nem jövök. Cricks ugyanis azért akart bosszút állni rajta, mert egy tragikus következménynek hála megvakult, és féltékeny volt a Mester sikereire. Hát a jó édes nénikédet Rizshajú! Sőt, majdnem tönkre is tette a mestert, mikor jött Felicia, és a sav elé ugrott… és az arca ismét megégett. Íme, a főjátéknak vége.

A bónuszban a Mester elviszi Feliciát a kórházba, nekem viszont meg kell állítani Rizshajat, mielőtt még vakságában valami őrültséget csinál – még ennél is nagyobbat! Az alagútban végig kellett kajtatnom, mire egyáltalán megtaláltam volna, de már majdnem megszökött egy hőlégballonnal. Az egyik babája pedig elmesélte, hogy csak őt hagyta meg ilyen szépnek, mert ő volt a legelső, amit elkészített. De Cricks elment a francba, a póklábút pedig felrúgta helyettem is. Danke schön!

Aztán, miután összegyűlt a 10 bábú, a Mester közölte, hogy Joyville sztorija bár itt vége, de még érkeznek majd új részek. És nem igaza volt? 😀

Szerintem

Végre van térkép! Részemről ez tökéletes volt. Minden benne van, amit szeretek, és ez számít. Már csak két rész, és már várom a 8. részt!

Grafika: 10/10 – tökéletes!
Teljesítmény: 10/10 – semmi hiba, még a pár másodperces fagyás ellenére is
Történet: 10/10 – bye-bye Felicia és a többiek.


Alább tudsz üzenetet hagyni.