Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2013/07/26
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Artifex Mundi HOG Reviews Nightmares From the Deep

Megjelenés: 2012. április 19.
Fejlesztők: Artifex Mundi
Történet:
A 18. században Remington kapitány uralta a Karib-tengert, és 300 év után kiemelték a holttestét tengeri sírjából egy kiállítás gyanánt. Ám valami mégis történik a múzeumban.

Amanda szemszöge

Méghozzá az, hogy ha mindhárom tárgyát visszaadjuk Remingtonnak, az lecsapja a biztosítékot, és visszatérve szépen elrabolja a kurátor lányát. A hajón pedig aztán 12 tallér fejében a láda őrzője elmeséli, hogy jutottak idáig. De az, hogy a kurátor lányát akarja használni, hogy feltámassza a régen elhunyt szeremét, az azért már kicsit több a soknál.

12 tallér után kiderült, hogy hát a lány nem akar újraéledni, és inkább éljenek együtt a túlvilágban. Sikerült a lélekvándorlást is megállítanom, és kiderült, hogy Remington Davy Jonesnak köszönheti halhatatlan életét. Miért is érzem úgy, hogy ez a szál elvarratlan? Mert ott a harmadik rész, Davy Jones főszereplésével!

De azért ez a történet akkor is romantikus volt, ha kalóz zombik között mászkáltam, és a végén csak a Koponyaszigeten mászkáltam mindenfelé. A szerelmesek aztán együtt mentek a túlvilágra, és Remington még nekem köszönte meg, hogy segítettem nekik ismét egymásra lelni. Ugyan nincs mit! 😀

A bónuszban aztán haza kell jutnunk valahogy, és hát meglepődtem, mikor a kormányos közli, hogy én vagyok a hajó kapitánya. Mondom, jól van, akkor először egy palackposta által megtalált hajót kellett felszabadítanom, aztán pedig az 5 gyöngy behelyezése után a kapitány odaadta a hazaúthoz szükséges térképet. Más kérdés, hogy lesz kimagyarázva, hogy ment tönkre a múzeum, mert még mindig egy hatalmas lyuk tátongott ott, ahol Remington hajója bevágódott.

Szerintem

Imádom a kalózokat, így nem volt kérdés, hogy ehhez kezdek hozzá. A történet is tökéletes, a keresősök csak ritkán ismétlődnek, és mindenképpen ajánlom!

Grafika: 10/10 – tényleg ijesztőek voltak a kalóz zombik
Teljesítmény: 10/10 – minden tökéletes
Történet: 10/10 – Davy Jones, jövök már!


Alább tudsz üzenetet hagyni.