Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2013/07/26
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Artifex Mundi HOG Reviews Nightmares From the Deep

Megjelenés: 2013. július 24.
Fejlesztők: Artifex Mundi
Történet:
Sarah lett a múzeum kurátora, ám álmaiban még mindig Davy Jones kísért, és érzi, hogy még találkozni fog vele.

Amanda szemszöge

Oké, már kezdek tengeri beteg lenni, de muszáj ennek a sztorinak a végére járnom, hiszen annyira izgalmas! Murray, a város polgármestere alkut kötött Davy Jonesszal, csakhogy a városa élete jó legyen. Ezért Davy egy szirént ajándékozott neki, mint zálog, hogy az alkujuk él. Csakhogy a szirén beleszeretett egy emberbe, aki aztán valahogy mindenkivel együtt teljesen hallá változtak. Legalábbis a kinézetük, de egyiküknek sincs uszonya, csak hártyák az ujjaik között, mint a békáknak, ami annak köszönhető, hogy Murray mellé szegődtek vissza a kalóz életükbe, és hát Davy átkának van egy mellékhatása… szép kis halemberek.

Itt is 12 érme kell, hogy a teljes történetet megtudjuk, és itt nem egy kalóz zombi őrzi a hajón, hanem egy vízi lény egy titkos helyen a nagy szobor alatt. A sok víz ellenében még esik is az eső, szóval a vízjegyűek imádni fogják ezt a helyet.

Összegyűjtve megint a 12 tallért és a gyöngyöt, Calliope visszakapta a hatalmát, a kraken felett is az uralmat, így hát Murray-nek annyi, és szegény halsrác is elbúcsúzott a szerelmétől. De hátha a bónuszban lesz rá valami mód, hogy együtt lehessenek.

Azonban csalódnom kellett, mert a bónuszban Murray csatlósai nem oldódtak fel az átok alól, azonban Davy Jones könyve talán segíthet, ami jó mélyen el van rejtve a világítótoronyban. Oké, hogy a srác már ember lett, de szegény most éljen a szerelme nélkül? Milyen izék már a fejlesztők? >.<

Végül aztán jött egy kis utalás, hogy a hírhedt tengeri ördög, Davy Jones a kurátor nyomában van, mert már két üzletét rúgta fel. Gyere csak, én nem félek tőled. Csak győzzem kivárni.

Szerintem

A történet egyre jobb, és imádom. Annyira kár, hogy a szériát nem tervezik ennél tovább, pedig annyira jó sorozat vagy film lehetne belőle. Bár a játékélmény felér egy filmmel.

Grafika: 10/10 – annyira gyönyörű minden, hogy a grafika vetekszik a Mad Headével.
Teljesítmény: 10/10 – ablakos mód, térkép, inventory… álmaim netovábbja
Történet: 09/10 – szegény kissrác egyedül maradt, mert el kellett eresztenie a szirént… de legalább Davy Jonesról még többet tudhatok majd meg.


Alább tudsz üzenetet hagyni.