Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2013/06/27
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Tags

Eredetileg Vicnél találtam, ő pedig Jonsnál. Az eredeti copyright Jonsé. Úgy véltem, írópalántaként azonosulni tudok a teszttel.

Mit tartasz a legfontosabb dolognak az írásban?
A szabadságot. Hogy azzá válhatok, akivé éppen akarok. Úgy irányhatom a szálakat, ahogy én akarom. Legyen az fanfic, songfic vagy saját. Csak írni tudjak.

Egy-egy történetben volt-e már olyan, hogy a saját élményeidet és tapasztalataidat is beleírtad a cselekménybe? (ha igen, akkor mi volt az)
Az egyik sztorim csak arról szól, amolyan önmegtisztulási napló. Talán azért is bírnak olyan sokat az idegeim, mert kiírtam magamból.

Minek a hatására kezdtél el írni?
Hangok voltak a fejemben. Tévében ugye sokféle hang volt, és mikor megszólaltak, az ő hangukat hallottam. Generáltam párbeszédet, és leírtam. Később rájöttem, hogy az írásom kezdetleges, mivel semmi cselekmény, leírás nem volt benne, a karaktereket se írtam le… mondjuk, néhány történet még mindig így van, de abból már csak a leírások hiányoznak.

Egy könyv, amit szerinted túlértékelnek.
Az úszónő könyve. Azt se értem, hogy miért kell így reklámozni. Egy sportoló legyen már olyan, akire felnézünk, és nem összefekszik mindenkivel, majd pénzért eladja a sztorit… ráadásul névrokonom! Szégyen ránk nézve, komolyan.

Mit gondolsz, megváltoztatta-e a blogolás az életed?
Részben. Megismerhettem csomó jó fej embert.

Vannak olyan blogok, amiktől felfordul a gyomrod és azt mondod, ezt ne?
A fanfices blogokat nem nekem találták ki. Egybe olvastam bele idáig, az is azt az 5 nyáltaknyot ajnározta. Gyerekek, ha MM kell, szóljatok, olyat írok én nektek, hogy még Ward is megirigyli. Bár azok még ukének se lennének jók, nemhogy semének, áh… A legtöbb inspiráló blogot kerülöm, mert engem biztos nem inspirálnak. Totál más az inspirálóköröm.

Kedvenc blogod, blogjaid neve?
Akik megmaradtak ott bal oldalt, azokat tessék megnézni szépen. Megérdemlik! :3


Alább tudsz üzenetet hagyni.