Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2013/06/07
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: AMAX Interactive HOG Reviews Maestro

Megjelenés: 2011. február 1.
Fejlesztők: ERS Game Studios
Történet:
Egy különös betegség miatt a város lakói hirtelen megöregednek, és meghalnak, a levegőben pedig különös muzsika szól…

Amanda szemszöge

Emlékszem, ez volt az első olyan ERS game, amiben belefutottam a legelső bugomba. Konkrétan anno a seprűt nem tudtam elhozni a színházból, mert bár írta, nem találtam meg. Egy másik verzióban sikerült tovább jutnom, és tovább járkálhattam ebben a szellemes városban.

A gonosz néni is elsőre tűnik csak ijesztőnek. Harmadjára már szíved szerint fellöknéd, hátha abbahagyja. De az volt már elsőre is a sanda gyanúm, hogy köze van a város betegségének, hiszen ő nem halt meg! És még a kislányt is meg kellett találnom. Valahogy a detektívek mindig immunisak erre az összes betegségre, nem tudom miért.

Ahogy telik a játékban az idő, úgy jöttem rá, hogy bizony az öregasszonynak sok köze van az esethez. Az elrabolt kislányt akarja felhasználni, hogy felélessze a mestert. De még időben megakadályoztam, mielőtt a kislány annyira megöregszik, hogy már túl késő. A játék végén a banya meglép az Élet szimfóniája c. darabbal, miután a Halál zenéjét elpusztítottam, és a gonosz hegedűjét szépen odaadja egy kisfiúnak. Íme, itt van a második rész előzetese.

A bónuszban Ms. Kruegert kellene megtalálni, csak ugye azt a detektív nem tudja, hogy eltűnt. A lakásába jutva kiderült, hogy a Halál zenéje még nincs visszaküldve a pokolba, és az alvilágiak az én segítségemre számítanak, hogy Evát megállítsam.

Szerintem

Nincs interaktív térkép még, és az inventory is nagyon idegesítően tűnik el. Szeretem átlátni, mikor milyen holmi van nálam, és mit tudok hova pakolni. De mivel ez a játék ERS-ék egyik első szériája, így nem vonom fel annyira nagy negatívumként. Első játékhoz képest egész jó :D.

Grafika: 10/10 – ERS-ék, nem tudnak rosszat csinálni
Teljesítmény: 10/10 – minden úgy ment, ahogy elvártam.
Történet: 10/10 – Evát meg kell állítani!


Alább tudsz üzenetet hagyni.