Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2013. június. 07.

Megjelenés: 2011. február 1.
Fejlesztők: ERS Game Studios
Történet:
Egy különös betegség miatt a város lakói hirtelen megöregednek, és meghalnak, a levegőben pedig különös muzsika szól…

Amanda szemszöge

Emlékszem, ez volt az első olyan ERS game, amiben belefutottam a legelső bugomba. Konkrétan anno a seprűt nem tudtam elhozni a színházból, mert bár írta, nem találtam meg. Egy másik verzióban sikerült tovább jutnom, és tovább járkálhattam ebben a szellemes városban.

A gonosz néni is elsőre tűnik csak ijesztőnek. Harmadjára már szíved szerint fellöknéd, hátha abbahagyja. De az volt már elsőre is a sanda gyanúm, hogy köze van a város betegségének, hiszen ő nem halt meg! És még a kislányt is meg kellett találnom. Valahogy a detektívek mindig immunisak erre az összes betegségre, nem tudom miért.

Ahogy telik a játékban az idő, úgy jöttem rá, hogy bizony az öregasszonynak sok köze van az esethez. Az elrabolt kislányt akarja felhasználni, hogy felélessze a mestert. De még időben megakadályoztam, mielőtt a kislány annyira megöregszik, hogy már túl késő. A játék végén a banya meglép az Élet szimfóniája c. darabbal, miután a Halál zenéjét elpusztítottam, és a gonosz hegedűjét szépen odaadja egy kisfiúnak. Íme, itt van a második rész előzetese.

A bónuszban Ms. Kruegert kellene megtalálni, csak ugye azt a detektív nem tudja, hogy eltűnt. A lakásába jutva kiderült, hogy a Halál zenéje még nincs visszaküldve a pokolba, és az alvilágiak az én segítségemre számítanak, hogy Evát megállítsam.

Szerintem

Nincs interaktív térkép még, és az inventory is nagyon idegesítően tűnik el. Szeretem átlátni, mikor milyen holmi van nálam, és mit tudok hova pakolni. De mivel ez a játék ERS-ék egyik első szériája, így nem vonom fel annyira nagy negatívumként. Első játékhoz képest egész jó :D.

Grafika: 10/10 – ERS-ék, nem tudnak rosszat csinálni
Teljesítmény: 10/10 – minden úgy ment, ahogy elvártam.
Történet: 10/10 – Evát meg kell állítani!

Amy Hozzászólások: 0 AMAX Interactive HOG Reviews Maestro

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020