Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2013/06/21
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: AMAX Interactive Haunted Legends HOG Reviews

Megjelenés: 2012. november 16.
Fejlesztők: ERS Game Studios
Történet:
Egy halász kisvárost elleptek a zombik, és nekünk kell kitalálni, miért jönnek vissza a holtak.

Amanda szemszöge

Amint beléptem, egyből kinyúltak a kezek a földből, és morogtak. Még jó, hogy TWD-nézőként ehhez már hozzászoktam.

És ahogy sejtettem, a gonosz kobold a bűnös. A temetkezési vállalkozónak ígért egy medált, ha cserébe megkap egy tükröt. Azonban azt a tükröt egy végrendelet szerint csak a Fisher család leszármazottai örökölhetik, és persze, hogy a kobold úgy döntött, hogy az kell neki. Ezért járnak a holtak. És persze, van egy elszökött majom is, ami időközben zombi lett a tükör miatt, szóval kicsit bonyolult a helyzet.

A zombik nem támadnak, szóval nincs ebben semmi olyan extra dolog, mintha egy zombi ölős játékba mentem volna. Meg kellett várni, míg kicsoszognak :(. Kiderült, hogy a sírásó barátja, a pék az úgy élőhalott, hogy magánál van, és rettentően sajnálja, hogy elárulta a barátját a koboldnak.

A bónuszban a kobold elrabolja az özvegyet, és elrejti a hajón, nekem meg mindenféle alagúton keresztül kell utánajárnom, hogy most akkor mégis add már vissza, és valami mutáns nagy patkánynak adtam rablóhúst, meg mérgezett gombás husit egy piranhának. A medált elszedtem tőle, az özvegyet is megmentettem, és legalább már tudok búvárruhát összeszerelni 😀

Szerintem

Azzal kezdte a kisszívem, mikor meg akartam nézni, fut-e ablakos módban, hibaüzenettel kivágott, szóval teljes képernyővel élvezhettem a zombik közelségét úgy, hogy ők nem láttak engem. Igaz, három részletben vittem végig, mert a napirendemet még nagyon össze kellett egyeztetnem :D.

Grafika: 10/10 – ERS-ék… 😀 minden tök jó
Teljesítmény: 8/10 – a bónuszban igencsak lefagyott pár pillanatra
Történet: 9/10 – nem akar a kobold végre eltűnni a francba?


Alább tudsz üzenetet hagyni.