Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2013/06/02
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Haul

Azon gondolkodom éppen, hogyha elkezdődik a turis korszakom, – a halál fog plázákba mászkálni – akkor jelentőségteljesen le akarom cserélni a ruhatáram 80%-át. Emellett szeretnék jópár dolgot, elvégre, dolgozó nőként friss rucikban bejárni nem jobb? Ha már a falam olyan jópofa. És természetesen, mindennel igyekszem a legolcsóbban kijönni… az a legjobb, nem?

1. Most az elsőt komolyan kommentálnom kellene? =D
2. Ezek a koponyás karkötők úgy a szemembe vannak mindig… több illetőn láttam, főleg akkor, ha a T-betűs üzletláncban voltam bevásárolni. Aztán eszembe jutott, lehetne egy-egy ilyenem feketében és csontszínben.
3. Ó, igen, egy új acélbetétes bakancsot is szeretnék, amit lássuk be, tényleg a zsebbenyúlós kategória gyöngyszeme. Meg lehet úszni olcsón, ha használtan keresed (tudok is egy csoportot már, ahol körbenézhetek, ha aktuális lesz). Félreértés ne essék, imádom a bakancsaimat, de lassan 8 évesek lesznek Sanyiék (Sándor és Andrea), és már öreg rockerek, pihenniük kell. Így is csórikáim el vannak zárva, hogy Lili ne kaparja szét a bőrt rajta. Ugyanúgy egy húsz sorost szeretnék, mint ami most van, de újításként lehetne csattos. Igaz, így dob az árán, az előzőt is „csak” 21 ezerért kaptam (hé, ballagásra meg érettségire többe került az elb…ott kosztümöm, mint a bakancsom!), de akkor is megérné, mert lássuk be, Sanyiék is már mióta megvannak.
4. Nagyon esedékes már egy új farmer… és akkor is valami jól kinéző, akár ilyen szaggatott fajta. Ez még szebb is, sőt, sokkal jobban passzol hozzám, mint egy semmilyen vacak.
5. Ki találja ki, mi ez? *körbenéz*  Na… film is van róla *várja a választ* Ugyan gyerekek! Ez Thor kalapácsa, a Mjölnir. Amióta elkezdtem a viking időkre felkészülni történetileg, rengeteg mindennek olvastam utána, aztán rájöttem, hogy Thornak kötelező lesz benne szerepelnie (és köze van annak a dalnak is, ami úgy kezdődik, hogy Thor! Odin’s son… ki folytatja?) Körbenéztem a neten, és az ára 900-1500-nél kezdődik, bár én szívesebben megúsznám olcsóbban is.
6. Kinek mutassam be, milyen az ankh-kereszt? Igen, részben a The 69 Eyes miatt is, részben Egyiptom miatt, részben meg csak. Tetkó formájában is szeretném ám.
7. Mert gyűrűkből sosem elég =D. Újabban egyre többet hordok. Ő egy sima fekete színű gyűrű, lila ásvánnyal. Akár sima ezüst, áttetsző is megteszi, de nem szeretnék Swarowski-t. Azt megtartom anyámnak.
8. Ő egy kelta fonatos karkötő, és a norvég idők után javarészt a kelta időkben fogok járni sztoriban, így már most elkezdtem pár dolognak utánajárni. Meg ez a minta egy tök kis átlagos, és nincs agyoncsicsázva.
9. Karkötőkből sem elég. Igazából, nem vagyok válogatós karkötők terén, ha megfog a mintája, és nem hipster, akkor jöhet. Az állatmintás holmikat nem nekem találták ki, viszont.
10. Igen, egy sima táskának is tudnék örülni, nem is kicsit. Egy sima fekete, valami mintával. Akár csipkével, szegeccsel, selyemrózsákkal, stb. Nőies, és műfajomhoz illő.
11. Ő meg csak szimplán megtetszett :3.


Alább tudsz üzenetet hagyni.