Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2013/05/03
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Artogon Games HOG Reviews

Megjelenés: 2013. május 3.
Fejlesztők: Artogon Games
Történet:
René, az örökbefogadó apánk nyomdokaiba lépve orvosok leszünk, és útban a beteghez megtámadja egy farkas a kocsinkat. Egyedül maradva a helyzettel, fel kell fedeznünk a környéket.

Amanda szemszöge

Még egy tökéletes eset, ami mehet a farkasos sztorik közé. Oké, hogy nem vagyok annyira vérfarkasos, de ez a történet olyan sötét, mint amilyennek lennie kell. A helyi faluban először megrémültem a hályogos szemű indiánformájú bácsitól, aki megfenyegetett, hogy vagy meggyógyítom a lányát, vagy megöl… végül is, orvos lettem ebben a játékban.

A városkában abszolút érezhető, hogy valami nincs rendjén, és erre csak később jöttem rá, miközben megtaláltam a nevelőapa jegyzeteit: csinált két főzetet. Az egyik gyógyítja a farkas átkot, a másik pedig vérfarkassá teszi az illetőt. A baj ott kezdődött, hogy a bácsi lányának a másodikat adtam be… és még egy vérfarkas is üldöz négy lábon, szóval abszolút nincs egyszerű dolgom.

Később kiderült a történetben, hogy valami Mester megátkozta őket, amiért a fajtájabelieket elvadászták a város emberei, ezért teliholdkor mindig vérfarkasok lesznek, csakhogy érezzék, mit tettek tönkre. A fehér farkas az a lány volt, akit megmentettem, és bár feloldoztam a rituálé alól, még sincs minden rendben.

A bónuszban ugyanis kiderül, hogy a kötés, amit a Mester rakott rájuk, még mindig él, és ezt kell megtörni. De nem volt ám az egyszerű: meg keleltt törnöm az átkot úgy, hogy az öt megölt alapító bőrét kellett elégetnem egy szent helyen, és ezzel még az idős bácsit is feloldozhatom, akit időközben az átok felemésztett. Miután ez mind megvolt, az emberek visszatértek emberi formáikba, az átok megtört, a doki pedig új lakhelyet talált.

Szerintem

Több darabban vittem csak végig ezt a szériát, mert nyomasztott, hogy hol esik, hol nem, és valami színesebb és vidámabb játékra vágytam helyette. De ugyanakkor nekem tetszett, mert minden benne van, amit szeretek, szóval nagyon ajánlós :D.

Grafika: 09/10 – csúnya karakterábrázolás az embereknél
Teljesítmény: 10/10 – nem fagyott egyszer sem, de az élmény az tényleg hátborzongató
Történet: 09/10 – de most akkor hol van René?


Alább tudsz üzenetet hagyni.