Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2012/12/07
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Hiába van fent ez az új design, nem tetszik már annyira, mint eleinte. Fogalmam sincs, milyen legyen, és nem is akarok állandóan variálni rajta. Van egy kép a fejemben egy olyan designról, ami egyszerre letisztult, nőies, és nem olyan elvarázsolt, mintha Csingiling csinálta volna. Nehéz megtalálni ezt az összhangot. Talán, ha úgy csinálnám, mintha a Walking Deades lapra készülne, jobb lenne…

Apropó Walking Dead: bejutottunk a legjobb 20-ba a lappal! 😀 Számomra ez már egy hatalmas mérföldkő, mert nem is mertem arról álmodni, hogy a legjobb 20… már így is rengeteg tartalom van rajta, és még mindig nem érzem elégnek. Egyszerűen muszáj, hogy legyen még rajta, mert ez kb. még csak a negyede, amit hozhatok a világról.

Feltettem egy hétvégére a Sims 3-at megint, de rájöttem, hogy se kedvem, se türelmem végigvárni, mire egyáltalán magához tér a betöltés, így végül nemrég leszedtem (és kapásból lett 30 giga szabad helyem, xD). Hiába ki tudom vitelezni azt, amit akartam látni, egyszerűen már nincs türelmem végigvárni, míg betöltenek a minták, a tárgyak… és hiába jó a gépem hozzá, most nincs hozzá nagyon kedvem. Pedig szeretem a Simset, még mindig jobban, mint a HOG-okat, csak már inkább alkalmanként játszok.


Alább tudsz üzenetet hagyni.