Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2012/11/16
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: AMAX Interactive Grim Facade HOG Reviews

Megjelenés: 2011. június 23.
Fejlesztők: ERS Game Studios
Történet:
Velence városában tombol a pestis, Silvio feleségét meg lányát elrabolják egy álarcosbálról. A rendőrség a pestisre hivatkozva nem intézkedik, így Silvio a detektívhez fordul családja megtalálásáért.

Amanda szemszöge

Az már biztos, hogy van egy titkos szövetség, a Redemption (Megváltás), akik azokra vadásznak éjszaka Velence utcáin és sikátoraiban, hogy azokat büntessék, akik elkövették a hét főbűn valamelyikét. De hogy mit követhettek el Silvio családjának tagjai, azt nem tudom? Silvio is csak két aranyérmét adott a detektívnek, tehát nem is kapzsiság vezérli.

Az egyik helyszínen megtaláltam Karlát, egy szoborhoz láncolva. Az elrablója konkrétan más szobrokból vett el elemeket, hogy a sajátját ékesítse, de ez persze nem megengedett. A másik helyszínen találtam meg Lisát, de az feltehetően a Redemption központjában van. A hét főbűn maszkját kellett a környéken megtalálnom. Lehetőleg úgy, hogy a rendőrség ne kapjon el, mert a rendőrfőnök nem olyan együttműködő.

És valóban nem. Én szentül hiszem, hogy a rendőrfőnök volt a Redemption feje, aki fel akarta áldozni Lisát, de véletlen volt nálam egy vödör víz. A rendőr kiesett az ablakon, és Silvio családja egyesülhetett.

A bónuszban le kellett mászni a főtéren található kútba, ahol megtaláltam az első nagyfőnök holttestét. Egy üvegben találtam nyomot arra, hogy itt bizony egy átok van, és amíg nem teszem vissza a fejére a sapkáját, addig átkozott lesz minden. Amint ez megtörtént, leesett a gyűrűje a vízbe, és minden visszaállt a régi kerékvágásba Velence városában.

Szerintem

Kicsit rövidnek éreztem, és a története elég szegényes. Egyetlen gonosz van, két elrabolt lélekkel, de semmi több. Az aranytallérokat még simán lehetett volna fokozni, nem csak az előrejutás gyanánt gyűjtögetni őket. A karakterek még kezdetlegesek, de még szerencse, hogy sokat javultak azóta.

Grafika: 08/10 – kezdetleges, de mindenképpen haladó, a tájak viszont gyönyörűek
Teljesítmény: 09/10 – egyszer annyira lefagyott, mikor Giovanni boltjába léptem be, hogy kidobott
Történet: 07/10 – semmi érdekes nem volt benne, és kicsivel többet vártam


Alább tudsz üzenetet hagyni.