Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2012/09/14
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: AMAX Interactive HOG Reviews Redemption Cemetery

Megjelenés: 2010. augusztus 1.
Fejlesztő: ERS Game Studios
Történet:
A temetőben levő elhunytak szellemei keresik a megváltást, mivel nem tisztázott körülmények között hunytak el.

Amanda szemszöge

Az utóbbi napokban többnyire az ilyen képkeresősökkel múlatom az időmet. Munkám lesz, belátható időn belül, részleteket majd később mondok. Addig hozok 2-3 (ahogy az időm engedi) véleményt az aktuális kiszemeltjeimről. Néhány régebbit elő fogok venni, mert nagyon szerettem, és éppen aktuálisak, hiszen érkeznek a folytatások!

Az első részt tegnap este kezdtem el, de csak ma fejeztem be. Először egy férfi meséli el, hogy a tűzben meghaltak, de a kislánya élhetne még, mentsük meg. Dimenziókapun át is mehetünk, és ott állunk, hogy ég a ház, a kislány az emeleten kiáltozik segítségért. Sokszor okozott fejtörést, mi hova kell, vagy éppen a lezuhanó égő deszkák. A kislányt meg tudtam menteni, az apját nem. A végén nagyon szép lett a sír, és megkönnyebbültem, hogy a kicsinek nem esett baja.

A másodikban egy idős néni szelleme kéri, derítsük ki, ki ölte meg. A házához érve elmentem a kertész házához, összeszedtem a létrát, megkerestem a kulcsot, és bementem. Az aulában már fekszik a néni, és észrevehetünk valamit a kezén. Akkor még nem sejtettem, hogy bizony kígyóméreg a bűnös. Elég sokára bukkantam csak rá a kertész házában. A hat kígyófajból öt volt halálos mérgű, egy nem. Ekkor kezdtem gyanakodni, hogy a kertész tette, de amint beléptem a volt férj szobájába, és kinyitottam a széfet, meglepődtem.

A harmadik szellem egy nővér, akire rátámadtak, mielőtt az orvosságot a városba juttatta volna. A városba nem tudunk bemenni, viszont a kastélyba igen. Mielőtt felmásznánk a létrán, valaki felhúzza, de le lehet szedni. Eleinte vámpírra gyanakodtam, mert telihold és denevérek, de amint beléptem az ajtón, és megláttam a vérfarkast, reflexszerűen lekaptam az ágyúgolyót. Arra ugrott a dög az ajtónak, és elég rusnya egy képe volt. Vérfarkastól ne várjam, hogy szép legyen, főleg szőrösként. Komolyan, nem sajnáltam megölni.

Utána ki tudunk jutni természetesen a temetőből, és a bónuszban kiderül, ki volt a temetőőr. Egy nő, akit boszorkánysággal vádoltak. És akadt egy megfejtetlen kérdésem: valaki magyarázza már meg nekem, hogy mikor a szembelévő házba bemegyek, és rámegyek arra a képre, amit meg lehet nézni, és ráklikkelek, akkor miért változik el a kép? Nem lehet vele semmit csinálni! A végén a szerelmesek újra egymásnak találnak, és mindketten a mennybe távoznak, én pedig jó detektív módjára mehetek a következő ügyemre.

Szerintem:
A leghosszabb rész a második. Nagyon sok helyre kellett mászkálni, és nincs térkép, a hint lassan tölt. A legrövidebb a harmadik. Nem is használtam hintet, csak egyszer-kétszer, akkor is csak azért, mert nem találtam meg elsőre a pisztolyt.

Grafika: 10/10 – nem újkori a gépem, de sosem kellett a beállításokon változtatni.
Teljesítmény: 09/10 – néha belassult
Történet: 10/10 – mindhárom hihető


Alább tudsz üzenetet hagyni.