Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2012/09/28
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: AMAX Interactive Dark Tales HOG Reviews

Megjelenés: 2010. január 1.
Fejlesztők: ERS Game Studios
Történet:
Egy nő különös körülmények között halt meg a Morgue utcában, az elkövetőt pedig a detektívnek kell megtalálnia. A történet Poe Murders in the Rue Morgue c. novellája nyomán készült.

Amanda szemszöge

Egész gyorsan haladtam, most hogy újra játszottam vele. Nagyon hamar végighaladtam a helyszíneken, a bankban, a rendőrségen, aztán a mosodánál lelassultam, de ez nem hátrány. Egymást érték a keresősök, amik itt másodgenerációs játéknál abszolút nem voltak zavaróak, csak az ember már ismer bővebb szériát.

Vicces volt, hogy itt még Dupinnak nincs hangja, szegény még csúnyán is volt rajzolva, de nem vette zokon, hogy szépen mászkálhattam a házában, és bár tudtam, hogy egy gorillát fogok majd találni, ami csak a hajón lesz ijesztő, mégis meg kell találni a kisfiú anyját, aki túlélte ezt a támadást. Még jó, hogy az a hülye gorilla nem vágta le az ő torkát is… hiába ért oda a gazdája, aki befogta őt még Borneóban, addigra szegény asszony már halott volt.

A hajóhoz érve aztán úgy döntöttem, hogy két részletben viszem végig, mert már sok volt a keresősökből, így a bónuszra csak ma kerítettem sort, ahol csak össze kellett szedni 8 kis követ, ami feloldja az extra tartalmakat.

Szerintem

Másodgenerációs játékként megéri ezzel foglalkozni, még akkor is, ha a bónuszban csak a szokásos extrákat találhatjuk. A zene csodálatos, és tényleg végig az összes keresős alatt is szól, ami csak fokozza az izgalmak.

Grafika: 08/10 – ERS-ék még nem voltak profik.
Teljesítmény: 08/10 – se hint, se interaktív térkép.
Történet: 10/10 – az egyik kedvenc Poe-novellámból készült, már rossz nem lehet! 😀


Alább tudsz üzenetet hagyni.