Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

Megjelenés: 2010. január 1.
Fejlesztők: ERS Game Studios
Történet:
Egy nő különös körülmények között halt meg a Morgue utcában, az elkövetőt pedig a detektívnek kell megtalálnia. A történet Poe Murders in the Rue Morgue c. novellája nyomán készült.

Amanda szemszöge

Egész gyorsan haladtam, most hogy újra játszottam vele. Nagyon hamar végighaladtam a helyszíneken, a bankban, a rendőrségen, aztán a mosodánál lelassultam, de ez nem hátrány. Egymást érték a keresősök, amik itt másodgenerációs játéknál abszolút nem voltak zavaróak, csak az ember már ismer bővebb szériát.

Vicces volt, hogy itt még Dupinnak nincs hangja, szegény még csúnyán is volt rajzolva, de nem vette zokon, hogy szépen mászkálhattam a házában, és bár tudtam, hogy egy gorillát fogok majd találni, ami csak a hajón lesz ijesztő, mégis meg kell találni a kisfiú anyját, aki túlélte ezt a támadást. Még jó, hogy az a hülye gorilla nem vágta le az ő torkát is… hiába ért oda a gazdája, aki befogta őt még Borneóban, addigra szegény asszony már halott volt.

A hajóhoz érve aztán úgy döntöttem, hogy két részletben viszem végig, mert már sok volt a keresősökből, így a bónuszra csak ma kerítettem sort, ahol csak össze kellett szedni 8 kis követ, ami feloldja az extra tartalmakat.

Szerintem

Másodgenerációs játékként megéri ezzel foglalkozni, még akkor is, ha a bónuszban csak a szokásos extrákat találhatjuk. A zene csodálatos, és tényleg végig az összes keresős alatt is szól, ami csak fokozza az izgalmak.

Grafika: 08/10 – ERS-ék még nem voltak profik.
Teljesítmény: 08/10 – se hint, se interaktív térkép.
Történet: 10/10 – az egyik kedvenc Poe-novellámból készült, már rossz nem lehet! :D

Amy Hozzászólások: 0 AMAX Interactive Dark Tales HOG Reviews

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020