Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal Chat
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2012/08/07
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Awards

Visszakaptam két díjat, és nem hoznék fel 22 dolgot, mert az lehetetlen! Kérdéseket sem írok, aki akarja, a múltkorit elviheti, én már nem adom körbe még egyszer, nehogy kinyírjatok érte ^^.

Slytine kérdései:

1. Mesélj el egy cikis sztorid! Olyan nincs, hogy nem! 😛
Höhö, nekem aztán abból tényleg nincs! De tényleg, ne nézzetek így! X”D. Igazából egyszer volt, hogy suliban ofő szervezett osztálykirándulást, én meg ki akartam bújni alóla, mert olyan emberekkel, akik anno ott voltak, nem szeretek egy légtérben lenni ^^”. És kitaláltam, hogy tök más városba utazunk, és nem tudtam egy épkézláb indokot mondani. Eléggé kínos volt, hogy a sok barom meg ott röhögött. Akkor gyűlöltem meg az élelmiszeripart véglegesen, és akkor már tudtam, hogy a labor számomra egy olyan hely, ahol én nem fogok dolgozni.

2. Mesélj el egy megható sztorit, ami valóban megtörtént.
21. szülinapom volt, mikor egy ismerősöm áthívott magához, hogy legyünk már együtt kicsit, hiszen suli kezdete óta egyáltalán nem láttuk egymást. Megbeszéltük, hogy egy közös ismerősünk is jön, bár ő késett, mert el kellett mennie különórára. Addig filmeztünk, meg minden mást csináltunk, megmutattam neki az akkori kedvenc Poe-s HOG-omat (Fekete macska volt talán, de a Morgue-utcait kilövöm, mert az előbb volt, és az Elsietett temetés akkor még csak béta volt). És azzal játszottunk, mikor megjött. Csacsogtunk kicsit, utána elvonultak a konyhába, kaját hozni, és nekem azt mondták, hogy nem kell most a segítségem, inkább figyeljek rá, hogy ne fogyjon el a kaja. Aztán kiderült, hogy meglepetésbulit kaptam ^^. Akkor kaptam meg a finn zászlóm, meg még sok más hasznos cuccot, de a zászlónak örültem a legjobban^^. Tiszta megható volt, hogy gondoltak rám ; – ;.

3. Szerinted milyen az az igazi barátság? Neked van igazi barátod, akire tényleg bármikor számíthatsz? Min múlik egy barátság, hogy kell azt ápolni?
Megint témába illő kérdést szántál nekem XP. Az igazi barátság túlment jópár hullámvölgyön és hullámhegyen. Minden kapcsolatban, legyen az párkapcsolat vagy barátság, vannak ellentétek, olyan dolgok, amik egyedivé tesznek egy személyt. Számomra egy barátság a bizalmon, az őszinteségen múlik, a két fél teljesen egyenlő értéket képvisel. Sajnos tudom, hogy milyen egy nem megfelelő barátság, mikor az egyik fél elnyomja a másikat, de örülök, hogy az a kapcsolatom véget ért.

4. Létezik igaz szerelem, ami örökké tart? Min múlik egy kapcsolat minősége? Számodra milyen az álompasi / álomnő? Mitől lesz jó egy kapcsolat?
Ahogy már előbb említettem, a párkapcsolatban is fontos a bizalom, az őszinteség. És szerintem létezik az örök szerelem. A minőség pedig azon is múlik, mennyire figyelünk a másikra. Ha nekem lenne már, akkor biztos, hogy beosztanám, mikor foglalkozom vele, mikor a barátokkal, mikor a munkával. Ez az élet mókuskereke, én pedig el akarnám indítani az enyémet, ha lenne valami, amivel be tudnám indítani… -.-„.
Az álompasi számomra: idősebb nálam egy jó 5-10 évvel, hosszú a haja, férfias a megjelenése, mert a srácok kifejezés nem arra a férfias megjelenésre vonatkozik, amit én imádok. Lehetőleg hasonlítson a zenei ízlése az enyémre, legyen magasabb nálam, ne legyen semmilyen hitele stb. De ezt már összeraktam egyszer egy modulban ^^.

5. Mitől, miktől félsz?
Pókok, bogarak, szöcskék, tücskök, minden ami kicsi, zizeg, repül, csíp és idegesít -.-„. A sötétben ritkán félek, ha ismerős terepen vagyok, szinte sose. Néha a magasságtól is, de mondjuk egy üvegliftbe nem mernék úgy beszállni, hogy látom, mi van a talpam alatt. Új környezetben az idegenektől is, mert nehéz feloldódnom. A bohócoktól is nagyon félek, egyszerűen juj. Ne menjünk bele inkább.

6. Ha három dolgot megváltoztathatnál magadon, mi lenne az? És mi az a három, amitől semmi pénzért nem válnál meg?
Megváltoztatnám:
   – le akarok fogyni
   – nem szeretnék szemüveget
   – egy új erősebb fogsort
Nem változtatnám meg:
   – a kreativitásom
   – a kitartásom
   – a lélekjelenlétem

7. Mit gondolsz az előítéletekről? Te skatulyázol? Miket ítélsz el, és miért?
Rám már mondták, hogy az vagyok, de nem szokásom. Addig semmiről sem mondok véleményt, míg nem kerültem vele valahogy kapcsolatba. Bár néhánynak eléggé az ellene-kampányban vennék részt, ilyen például az abortusz, a dohányzás, az alkoholizálás, nem is beszélve a drogokról. Nem értem, mi a franc jó abban, ha az ember pusztítja magát. Egyszerűen olyan dolgok ezek, amikhez csak akaraterő kell, hogy azt mondd: nem, nem teszem meg. Mindenkinek van joga élni, ezért mondom azt, hogy az abortusz a világ sokadik legszemetebb dolga.

8. Mit jelent számodra a boldogság?
Nyugalom van körülöttem, nincs vita, és megszereztem valamit arról a kívánságlistámról, amit már nagyon régóta meg akartam szerezni.

9. Amiről nem tudsz, az nem fáj – te hogy látod?
Egy ideig jó, de mikor már úgy érzem, hogy ki vagyok hagyva bizonyos dolgokból, rákérdezek, hogy most mi a manó van.

10. Ha választanod kéne, melyik érzékedről tudnál leginkább lemondani, és miért? (Látás, hallás, tapintás, szaglás, ízlelés)
Ez egy nagyon nehéz kérdés :S. Egyszerűen választani? Ha elveszteném, az is más lenne, de így… mondjuk a szaglást.

11. Mi az, ami számodra fontosabb, és miért? A családod, a barátok, vagy a párkapcsolatod? Rangsorold.
1. A családom. Mindig velem vannak, és mindig tudok rájuk számítani.
2. A barátaim. Mivel nem lehet a családomra számítani. Tény, felneveltek, kiiskoláztattak, minden jó volt, most meg mikor én szeretnék segíteni rajtuk, egyből jönnek megint az utasítások. Hadd menjen már minden a maga rendjében -.-„. A barátaim azért vannak első helyen, mert velük osztok meg mindent, olyat is, ami nem került a blogba, és nem is fog. És tudom, hogy rájuk számíthatok majd, ha kivágnak itthonról.
3. A párkapcsolatom. Ha majd lesz, biztos, hogy egyenrangú lesz a barátokkal. Többet sajnos még nem tudok mondani.

Wes kérdései:

1. Mi volt az oviban a jeled? 😛
Tintásüveg ^^. Mai napig megvan az a bögre, amit az ottani ballagás után kaptam.

2. Mi a kedvenc könyved?
Fekete Tőr Testvériség. Imádom ♥.

3. Melyik elhunyt személlyel találkoznál szívesen?
Papámmal T-T.

4. Ha bárki lehetnél egy napra, ki lennél?
Egy híresség, de nem tudom, melyik. Sok mindenkinek szeretnék a bőrébe bújni.

5. Szeretnél tetoválást vagy piercinget?
15 tetoválást szeretnék, ebből 13-nak már tudom a helyét.

6. Hány gyereket szeretnél? 😀
Sokáig négyet szerettem volna, aztán rájöttem, hogy kettő elég. Egy kislányt és egy kisfiút. És természetesen, nem lesznek magyarok >.< Csak félig.


Alább tudsz üzenetet hagyni.