Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2012/08/03
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: AMAX Interactive HOG Reviews Shadow Wolf Mysteries

Megjelenés: 2012. január 1.
Fejlesztők: ERS Game Studios
Történet:
Veronicát a fogadott anyja a vérszerinti apjához akarja vinni, mivel nincs jól, és egy farkas is ólálkodik a közelben.

Amanda szemszöge

Oké, már két ijesztő dolgot találtam: a vérfarkas a börtönbe zárva, és a csúnyán néző nő a ház oldaláról. Te amúgy ki vagy, és mit akarsz? Ugye a kislány nem a te gyereked, vagy felmosom veled a padlót. De a halott kocsis ott melletted az már elég tény, hogy gyanakodjak rád. A levélben benne van, hogy Veronica valószínűleg vérfarkas, és van rá gyógymód, hogy neki ne kelljen ettől szenvednie.

A kikötőben aztán kiderült, hogy a gonosz nő is farkas, és mikor Veronica kölyökfarkas lett (telihold nélkül, naplementekor!), akkor egy farkas a hajóra ugrott, és elvitte, a kapitány meg úgy szegezte rá a fegyverét, mintha rám akarta volna. Kedves, nem? De annyi a lényeg, hogy most hajózhatok el megkeresni a kölyköt, és meggyógyítani az apjával együtt, mielőtt még nem késő. Nem szeretek ennyit hajózni, na.

Odaát a kikötőben siettem, ahogy csak tudtam, mielőtt még ültömben kijön rajtam a tengeribetegség. Lehet, hogy nem is vagyok, de hosszútávon ennyi víz számomra nem éppen egészséges. A hotelben aztán az ijesztő nő közli velem, hogy Veronica akkor is vérfarkas lesz, és vele marad, meg punktum. Ahhá, szóval valahogy közöd van az átokhoz, jól emlékeztem én. De aztán a laborban levő bácsi segített nekem, és bár először úgy tűnt, hogy megöltem a csúnya nőt, mégis felkelt a játék végére, de Veronica apja hamar elkergette, és így mindenki megmenekült, juhé. Egy időre.

A bónuszban a gonosz nő akar egy rituálét végrehajtani, és még figyelmeztet, hogy a biztonságom a tét, ha közbeavatkozok. Ugyan már, nem riasztasz meg.

Aztán találtam egy könyvet, amiben le van írva, hogy a grófné álruhában volt, mikor a férje megtámadta, és átadta neki a farkas átkot. Jól van, értem most már, miért vagy gonosz némber, de akkor sem akadályozol meg. Aztán csapdába csalt, hogy kell neki a vérem, amit persze, hogy nem adok csak úgy egykönnyen. Csak azt magyarázza el nekem már valaki, hogy miért nem hal meg ez a szerencsétlen nő, hogyha kétszer is meglőttem ezüst tölténnyel?

Szerintem

Nincs lelakatolható inventory, de legalább még működik az ablakos mód. A történet az előző folytatása, és örülök, hogy erről a családról csak még többet tudhatok, de remélem, azért fokozzák majd még az izgalmakat! 🙂

Grafika: 10/10 – kezd tetszeni a széria, talán az elsőbe is belenézhetnék
Teljesítmény: 08/10 – csak egy térkép és egy inventory kéne…
Történet: 10/10 – Veronicát megmentettem, de ahogy mondták a végén, ezzel koránt sincs vége.


Alább tudsz üzenetet hagyni.