Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2012. július. 20.

Megjelenés: 2009. október 1.
Fejlesztők: ERS Game Studios
Történet:
Emberek tűnnek el Joyville-ből, és ki kell találnunk, miért.

Amanda szemszöge

A Puppet Show széria egyike az orosz csapat azon munkáinak, amik valamiért a szívemhez nőttek. Egyszer volt egy délutánom, és az első három részt végigvittem estig.

Az elsőben megérkezünk a hotelbe, és már feltűnt, hogy alig találunk valakit. A kis póklábú szörnyecske persze állandóan követ minket, és először ijesztő is volt, később inkább idegesítő. Vissza kellett szoknom, hogy az inventory nem alul van, hanem oldalt a legyezőben. Ötletben nincs hiány, változatosak a minik, a zene illik ehhez a bábos világhoz :D.

A végén kiderül persze a nagy titok is: a tűzvészben nem halt meg a Mester, él és virul, és a gonosszá lett lánya, Felicia kívánságait teljesíti, aki a fejébe vette, hogy ő bizony egy báb testében óhajt tovább élni. Értem én, hogy fiatalon megégett a fél arcod kedvesem, de a szíved is odalett akkor?

Sajnos semmi sem történt úgy, ahogy én akartam, a Mester költözött egy ártatlan kisfiú helyett a bábba, és meghalt… a gonosz kisasszony pedig most utálja a nyomozót, mert senkije sem maradt. Így jártam, na :D.

Szerintem:

Nincs bónusz, az inventoryt lehetetlen megszokni – elsőre – és a stragedy guide is csak a főmenüből érhető el. Igazából lényegtelen is, mert nem lehet eltévedni, és egy idő után már arra sem figyel az ember, mióta játszik.

Grafika: 10/10
Teljesítmény: 10/10 – miért is lenne probléma?
Történet: 10/10 – ERS-ék, most mit mondjak? Mindig olyan történeteik vannak, amikért koppan az asztalomon az állam.

Amy Hozzászólások: 0 AMAX Interactive HOG Reviews PuppetShow

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020