Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2012/07/20
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: AMAX Interactive HOG Reviews PuppetShow

Megjelenés: 2009. október 1.
Fejlesztők: ERS Game Studios
Történet:
Emberek tűnnek el Joyville-ből, és ki kell találnunk, miért.

Amanda szemszöge

A Puppet Show széria egyike az orosz csapat azon munkáinak, amik valamiért a szívemhez nőttek. Egyszer volt egy délutánom, és az első három részt végigvittem estig.

Az elsőben megérkezünk a hotelbe, és már feltűnt, hogy alig találunk valakit. A kis póklábú szörnyecske persze állandóan követ minket, és először ijesztő is volt, később inkább idegesítő. Vissza kellett szoknom, hogy az inventory nem alul van, hanem oldalt a legyezőben. Ötletben nincs hiány, változatosak a minik, a zene illik ehhez a bábos világhoz :D.

A végén kiderül persze a nagy titok is: a tűzvészben nem halt meg a Mester, él és virul, és a gonosszá lett lánya, Felicia kívánságait teljesíti, aki a fejébe vette, hogy ő bizony egy báb testében óhajt tovább élni. Értem én, hogy fiatalon megégett a fél arcod kedvesem, de a szíved is odalett akkor?

Sajnos semmi sem történt úgy, ahogy én akartam, a Mester költözött egy ártatlan kisfiú helyett a bábba, és meghalt… a gonosz kisasszony pedig most utálja a nyomozót, mert senkije sem maradt. Így jártam, na :D.

Szerintem:

Nincs bónusz, az inventoryt lehetetlen megszokni – elsőre – és a stragedy guide is csak a főmenüből érhető el. Igazából lényegtelen is, mert nem lehet eltévedni, és egy idő után már arra sem figyel az ember, mióta játszik.

Grafika: 10/10
Teljesítmény: 10/10 – miért is lenne probléma?
Történet: 10/10 – ERS-ék, most mit mondjak? Mindig olyan történeteik vannak, amikért koppan az asztalomon az állam.


Alább tudsz üzenetet hagyni.