Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal Chat
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2012/07/20
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: AMAX Interactive HOG Reviews PuppetShow

Megjelenés: 2010. június 1.
Fejlesztők: ERS Game Studios
Történet:
Két napja nem ébred fel egy kislány az álmából, és különösképp a város többi lakója sem. A detektívnek kell megoldani ezt az ügyet.

Amanda szemszöge

Nem szeretem, ha gyerekekkel packáznak. Azt meg főleg nem, ha gyönyörűen rajzolt kislányokkal. Már eleve az, hogy az ablakon keresztül jutottam be az ablakon, már az egy olyan húzás volt, hogy na… de kiderült, hogy nem csak a kicsi, hanem a város lakói is szemtelenül alszanak már két napja. És persze, milyen gyanús, hogy a város bábkészítője meghalt, és egy póklábú is rohangál… valószínű Felicia van a közelben.

A hőlégballon lezuhanása után látni a kastélyt a nagy viharban. Emlékeztem, hogy a kastélynak van egy gyönyörű része, és egy ronda gyárépülete is, de persze munkások sehol. Az aulában látni, ahogy egy pókbábú átad egy lelket egy bicikliző bábúnak, és nem egy lélek van már ott. Szóval Felicia van a közelben.

A kastélyban egy hátrányom volt: ha megtaláltam valamit, biztos, hogy a pálya másik felén volt rá szükség, hogy tovább tudjak menni, ezért a végére már unalmassá vált. De kiderült, hogy Felicia egy Lord Adrian nevezetű varázsló munkáját akarta befejezni, hogy örökké fiatal maradhasson… de persze jöttem én, és ezt megakadályoztam.

A bónuszban helyre állt a rend, a kislány megköszönte, hogy segítettem megmenteni őt és a várost, de nem mehetek még el valamiért. Az eddig be nem járható házba csak úgy juthattam be, ha összeszedem a bábu fejét, karját, és egy gombot, amivel egy raktárba juthattam. Igazából borospince volt, de mindegy. A lezárt útszakasz végén levő házba beérve találtam egy távcsövet, aminek a darabjait már a borospincében megtaláltam. Beletekintve annyit láttam csak, hogy Felicia nem halt meg, és szépen eltűnt egy léghajóval. Ahhá, a kalandunk nem ért még véget…

Szerintem:

A legtöbb minit nem csináltam végig, pedig többnyire az összes HOG-gal reggel játszom, mert akkor még friss az agyam, de még így sem jöttem rá a logikájára. Már örültem annak, ha egyet meg tudtam csinálni skip vagy stragedy guide nélkül.

Grafika: 10/10
Teljesítmény: 10/10
Történet: 8/10 – Felicia nekem már Blackmore 2. hátha egyszer már végre nyugton tud pihenni a föld alatt.


Alább tudsz üzenetet hagyni.