Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2012/07/18
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Kritikák

Nemrégibben kértem a szubjektiv.gp-n egy kritikát az oldalamról. meglepődtem, hogy jó eredményt értem el, köszönöm szépen ^^. Na de most nézzük a kritikámat. Köszönöm még egyszer Kitty ^^.

A design
Nos, én nem nagyon rajongom az ilyen rockos, sötét dizájnokért, de persze izlések és pofonok. A színek jól lettek összeválogatva, örülök, hogy tettél bele pirosat is, mert anélkül túl komor lett volna a hangulata. A fejléc is tetszik, ahhoz képest, hogy nem szeretem ezt a stílust. Jól néz ki így, hogy a képek halványabbak, mint a felirat. A menü is ötletes, mindjárt a fejléc alatt található. Az is jó, hogy a mpdulokba képeket raktál, feldobják a hangulatot, és nem olyan sötét minden. Ami nálam nagyon nagy negatívum, hogy nincs a szöveg sorkizárva! Így összeszedetlenek és kuszák a sorok, viszont ha sorkizárt a szöveg, akkor sokkal rendezettebbnek és igényesebbnek hat az oldal! 🙂 A színek, a háttérkép, minden összeillik, ebben nem nagyon találok kivetnivalót.
10/8

A tartalom
Hűha, ebből van bőven az oldalon, főleg a rólad szóló menüben. Nagyon sok modul, alapdolgok, érdekességek, extrák rólad, szóval van bőven információ. Szeretem, amikor ennyi mindent meg lehet tudni a szerkesztőről, és nem csak egy rövid bemutatkozás, meg a kedvenc ital van felsorolva. Az extrák menüben úgy látom, még nincs semmi, de már előre meg vannak írva a menüpontok, amik érdekesnek hangoznak, szóval én kíváncsi lettem volna rájuk. 🙂 De gondolom ezt később úgyis pótolni fogod, ha már egyszer kiírtad ide a menüpontokat. Sosem értettem egyébként, hogy miért van külön Vendégkönyv, ha van chat is. Mindenki a chatbe ír, aki pedig személyesebbet szeretne, arra ott van az e-mail. Persze nem azt mondom, hogy akkor vedd le, csak nem igazán értem. 😀 Egyébként a Links című modul tök jó ötlet, gondolom a kedvenc együtteseid / oldalaid vannak itt felsorakoztatva, és ahogy látom van belőlük bőven. 😀 Minden itt van egy helyen. Zárásként pedig egy menü az oldal dolgairól, benne a szokásos adatokkal. Amit még kiemelnék, az a bal oldali moduloknál lévő bevezető szöveg, és a Series Love című modul. Az előbbit azért, mert elég hosszú szöveget firkantottál oda, ami nekem tetszik, mert nem csak az a rövid, párszavas sablon, hanem egy kicsit bővebb ismertető rólad. Az utóbbit pedig azért, mert hűha rengeteg sorozat képe van ide beillesztve, linkekkel ellátva. 😀 Ami kimaradt, az a blogbejegyzések gyakorisága. Nagyon tartalmas és hosszú posztokat írsz, szinte minden nap. Ez igen!
10/10

Az oldal hangulata
Igazság szerint mivel sötét, nem mondanám olyan nagyon kellemesnek, de valamiért mégis tetszik a lap, és szivesen elidőzöm rajta. A chatben kedves és segítőkész vagy mindenkivel, ebbe nem tudok belekötni. 😀
10/9

A maximális 30 pontból 27-et értél el! Gratulálok!”


Alább tudsz üzenetet hagyni.